kupujem , ale planovane .. a ta jedna ciarka ma netesi .. a preco prerusovana suloz? Ak ste spolu dlhsie .. preco neprejdes na HAK ak este neplanujete potomka?
Nic, lebo netusim kedy som ho mala minuly mesiac..musim si uz zase zohnat ten kalendárik...a testy som nikdy nekupovala,aj ked uz som mala parkrat 100chuti,ale ptm som ani nevedela kolko dni preslo od styku a tak..
@sorciera este sme len zacali .. nejake dva mesiace .. ale mam trosku obavy u mna (zdravotne problemy), no verim, ze sa napriek nie prave najlepsim vyhliadkam podari to vies .. my sme staromodni zacali sme svadbou a dakujeme krasne .. som inac prekvapena (milo) ze tu su aj take osobky s problemami mne blizsimi
@althinka aj my sme zacali svadbou ...nie ste jedini staromodni .....my sme zdravi a aj tak nam to trvalo 5 mesiacov......vela robi psychika.....az ked som na to prestala mysliet, tak sa podarilo..... .....kludne napis TS, aby sme tu neboli mimo temy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A stres mám len preto, že proste to mešká a neviem kedy prídu!!!
Ale inak to neriešim, prídu, odídu a zase chvíľu pokoj
ale testíky som už raz kupovala, to je pravda, ono to je jediný spôsob u mňa ako to zistiť skôr ako mi narastie brucho
ale inak @14
@sorciera tak to blahozelam