Ale veď ten záber je starý z 70 alebo 80 rokov vtedy si nemal také mobily ako dnes, že jeden mobil je 100 krát výkonnejší ako celý systém NASA v 80 rokoch. Je to s najväčšou pravdepodobnosťou ešte z misií Apolla
Všetky tieto UFO objekty sú vidieť len na videách od konšpiračných teoretikov ( + je to rozmazané a nekvalitné ) . Nájdi mi originálne video na ktorom je niečo také vidieť kvalitne ...
Jedno video ktoré je pravdepodobne určite skutočné je toto
0:37
BTW ten nadpis neznamená že to nie je meteorit . Keby to bolo niečo top secret tak by to video s nadpisom ALIENS UFO už dávno na youtube nebolo ...
98% všetkých informácií o UFO su dobre zorganizované dezinformácie, ale je tu toľko dôkazov že aj keby len 1% bola pravda to 1% dokazuje že to existuje.
Prof. Robert Jacobs hovorí: Nemám z toho peniaze, nemám z toho nič, než bolesť a utrpenie tým že o tom hovorím. Bol som zatknutý vo vlastnom dome. To bolo čiastočne použité proti mne aby som stratil prácu učiteľa. Ale pokračujem v rozprávaní tohoto príbehu, pretože si myslím že je doležité aby ľudia pochopili, že sa toto svinstvo deje v našej vláde.
Takže títo ľudia si tiež vymýšľajú že? Aký by mali dôvod tí všetci? Keď si zoberiete kde všade slúžili, dalo by sa povedať že sú to najdôveryhodnejší svedkovia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Jedno video ktoré je pravdepodobne určite skutočné je toto
0:37
BTW ten nadpis neznamená že to nie je meteorit . Keby to bolo niečo top secret tak by to video s nadpisom ALIENS UFO už dávno na youtube nebolo ...
verím, že niečo v tom veľkom vesmíre je... a pokaiľ to bude chcieť aby sme o tom vedeli tak o tom vedieť budeme
Prof. Robert Jacobs hovorí: Nemám z toho peniaze, nemám z toho nič, než bolesť a utrpenie tým že o tom hovorím. Bol som zatknutý vo vlastnom dome. To bolo čiastočne použité proti mne aby som stratil prácu učiteľa. Ale pokračujem v rozprávaní tohoto príbehu, pretože si myslím že je doležité aby ľudia pochopili, že sa toto svinstvo deje v našej vláde.
Takže títo ľudia si tiež vymýšľajú že? Aký by mali dôvod tí všetci? Keď si zoberiete kde všade slúžili, dalo by sa povedať že sú to najdôveryhodnejší svedkovia