Priateľke meškaju kramy 2 dni a neviem prečo. Sex sme mali vždy s kondomom, ktorý som vždy po tom dôkladne skontroloval, či je v poriadku. Je to normalne? Styk sme mali deň po menštruacii a týžden pred touto.
Jedna cajocka sa mi raz ozvala, ze jej meskaju 3 mesiace? ale ze to by nebolo az take, ze to mala rozhadzane mega, ale ze sa jej zda, ze jej rastie nejak brucho.
To len zrala. A pridem na B a tu typek o 2 dnoch toci xD
podla teba zeny dostavaju kramy vzdy o 28 dni v presny cas, ze si mozu dat 5 minut vopred budika nech si stihnu dat vlozku? ale ked to tak ma, zavist, kazdopadne je normalne aby prisli o par dni skor/neskor. ludia ta tu neberu vazne lebo ich asi sere ked sa sustaju hlupi ludia, riziko pohltenia planety debilitou a tak vies. nie, nie je to normalne v 18 rokoch byt tak vytrety a nevzdelany
ked už maš sex, tak sa o nom dačo nauč, uplne debiliny tu pišeš a ešte sa sťažuješ na hlupe odpovede
a aby som tvoju hlavičku upokojila ked nechceš decko : kramy meškaju rôzne, oni pridu a odidu, niekedy prídu načas, inokedy o deň/dva no a niekedy aj o týždne proste normalka
Prečo majú ženy krámy? Lebo keď eva v raji odtrhla jablko zo zakázaného stromu, pán Boh jej povedal: "to zaplatíš krvou". A Eva si to zobrala na mesačné splátky.
Ty si kontroloval kodnom po či pred sexom ? bo po sexe by som ho ja osobne asi už nekontroloval (to len take lajcké odporúčanie chapeš).
Keď jej meškajú šak je to tvoja priateľka nie ? máte sa radi milujete sa ? budete mať malé stvoreničko. Ušetriš na pičovinky rande, drahe večere a už budete spojený jedným veľkým amuletom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
si robis prdel
To len zrala. A pridem na B a tu typek o 2 dnoch toci xD
a nič.
že skoro ani nie je možné aby otehotnela
a aby som tvoju hlavičku upokojila ked nechceš decko : kramy meškaju rôzne, oni pridu a odidu, niekedy prídu načas, inokedy o deň/dva no a niekedy aj o týždne proste normalka
Keď jej meškajú šak je to tvoja priateľka nie ? máte sa radi milujete sa ? budete mať malé stvoreničko. Ušetriš na pičovinky rande, drahe večere a už budete spojený jedným veľkým amuletom.