máte niekoho takého čo ho pozná celé mesto či obec kde žijete? u nás to bol lučáno čo zametal ulice ale aj schody autobusu a kecal kadekomu blbosti. a ešte človek čo zapratal celý dvor zberom (niekolko krát)
@1 plus pochybujem že tí ľudia sú mentálne v poriadku a plne si uvedomujú to čo robia . A aby o nich hovorilo celé mesto , dedina namiesto kadejakých kokotov čo sú pri zmysloch 100% je trošku weird . Aspoň pre mňa
ale mali sme Pekosa, bezdomovca, čo tancoval na všetkých mestských podujatiach, na vatre a podobných, kde bavil ľudí.
a máme aj Peťka, postihnutého uja čo zbiera drevené bedničky a nahlas si všeličo rozpráva.
som z malého mesta, veľa ľudí vie veľa o veľa ľuďoch a navyše, vyššie, v @1 a @3 spomínaných sa nájde aj viac.
ja žijem na jednom spešl mieste, kde sú iba feťáci, alkoholici a psychicky narušení jedinci.... máme tu Mucholapa, ktorý behá s otvorenou hubou na bicykli a z toho vznikla tá prezývka, lebo cestou žerie muchy... máme tu hneď niekoľko vrahov, pričom absurdný bol najmä čin, kedy brat ubil k smrti železnou tyčou brata... máme tu homosexuálne znásilnenie v krčme, chlap chlapa, Tonča a Tončo, povestný párik žijúci zo sociálnych prídavkov...Tonča už nežije, ale bola to fajn kamka, vždy vedela posedieť s nami na zastávke.... zo zeme zbierali zle dofajčené ohorky z cigariet a dofajčievali ich, v kabáte si nosili vo vnútrornom vačku flaštičku, chodievali kade tade, napríklad vinšovať (pričom s radosťou ti z tvojej vlastne záhrady ujebali kvet a ten ti darovali) a keď im niekto ulial, tak Tonča to pomlaskala v ústach, vyplula "do kabáta" a pak doma sa z toho ožrali... ďalej tu máme zatknutého pašeráka zbraní, na ktorého prišli s vrtuľníkom, riadne akčne..., potom tu máme i ďalšie alkoholické love stories, ktoré sa tiež skončili z času na čas tragicky ( muža zabásli za prechovavanie streliva a zbrani, zasa raz... žena od žiaľu chlasce ešte viac...pritom bola tehotná s jedným mladým chalanom z horného konca, keďže na alkohol sociálne prídavky nestačili a decká má tiež dve, ktoré treba zaopatriť)..a mohla by som pokračovať do annamárie.... a treba poznamenať, že máme okolo 700 obyvateľov...
Si pamatam takeho tlsteho chlapa, co behal po nasom sidlisku, od pohladu naruseny, vsetkym sa chvalil ciernym opaskom z neviemcoho.. Ale dovod preco si ho pamatam bol, ze mal strasne rad vsetky deti, vzdy ked videl dieta tak mu kyval, umieval sa nanho, ale takym nepricetnym sposobom, ze sa ho vsetci bali. Som ho prvy krat videla, ked som mala asi sedem alebo kolko a fest som sa ho zlakla..
Och a este pri byvaleho bytovke, na konecnej zastavke mhdcky vecne byval taky clovek, tiez trosku naruseny, ktory sa ma pytal, ci som pozerala vcera futbal. A ci budem dnes. A koho tipujem, ze vyhra, a aky bude konecny stav a stav po prvom polcase.. A mal prehlad uplne o vselijakych zapadlych druhych ligach kazaskeho florbalu a ocakaval od ostatnych rovnake znalosti.
Twisteer, ale nevieme co sa mu stalo, nevidame ho uz, a este Anča na stanici, vyzrebrava stale, mamina byvala spoluziacka alebo cosi take a jedna slecna kt.pozna cele mesto, nahe fotky boli a tak
Hej, aj ja som z Trnavy! Je tu Vilko Travolta a poznám osobne ešte pár podivínov. Jeden sa pohybuje po sídlisku Linčianska a ak ho stretnem v meste, zbiera použité parkovacie lístky a následne ich predáva. A potom máme ešte takého čo mu hovoria "Sluchátko" , chodí neustále v sluchátkach a sem-tam po meste vkrikuje že zabije všetkých homosexuálov.
@paulieevans ten ešte existuje? keď som bola s maminou na vianočných trhoch, tak sme pozorovali travoltu, ktorý tam mal vystúpenie a sme sa tak bavili, či ten v sluchátkach ešte žije. máš info?
my máme u nás na dedine takú známu Kvetku ona je rómskeho pôvodu a chodí vyberať smetné koše ale s každým sa zdraví a rozpráva a takisto každému tiká a sama sa pozýva na kávu a takisto máme par zanedbaných pánov ktorí sú ale známi u všetkých občanov :happy:
My mame asi troch. Jedneho volame mastny pretoze na jeho hlave by sa v lete dalo smazit a este zbiera zo zeme zuvacky a ochutnaga ich, dalsieho volame vevericka on vecne stoji pred kauflandom rozprava sa sam zo sebou a zaraba si tak ze tam kde sa v obchode vracaju flase tak natahuje ruku do automatu vezme flasku a da ju spatky a ma money a potom tu mame este traktoristu. To je taky cigan on jazdi na bicykli a hra sa niekedy ze ide na kamione, na traktore alebo na motorke. Ale nikdy som ho nevidel predstierat ze ide na bicykli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
myslíš že tam taký človek existuje?
no...možno hradný pán...
a možno by sa našlo aj viac
ale mali sme Pekosa, bezdomovca, čo tancoval na všetkých mestských podujatiach, na vatre a podobných, kde bavil ľudí.
a máme aj Peťka, postihnutého uja čo zbiera drevené bedničky a nahlas si všeličo rozpráva.
som z malého mesta, veľa ľudí vie veľa o veľa ľuďoch a navyše, vyššie, v @1 a @3 spomínaných sa nájde aj viac.
a ešte jedného trošku mentálne zaostalého, ktorého voláme Šerif a chodí stále v policajnej uniforme a hrá sa na policajta.
ale idiotmi by som ich nenazvala...
alebo celkovo tie dedinské spité hviezdy o ktorých neustále omieľajú ako o tom najväčšom vzore...
Nikdy som nevedela, ako ho miernejsie odbit.
Hanbu robím všade kade chodím + neprajnícke ohováračky
Ale celkom som sa do kože zmestila, tak už sa mi povesť lepší
A z tých kvietkov obecných alkoholických máme tiež zopár v dedine