Iba 5??? To je žalostne málo, ale bez ohľadu na poradie sem dám prvých 5 obľúbených, čo mi zrovna napadli:
a ako bonus
Ale bolo pre mňa hrozne ťažké vyberať, takže okrem jednoznačného n.1 sú ostatné prvé čo mi prišli na myseľ a boli vyjútubovateľné z tých, čo (takmer) nikdy neprekliknem
@n0w to je stále dobré skóre, Tristania je z mojich gothicmetalových počiatkov (teda tie boli viac symphonic ako gothic, ale vtedy som ešte verila tomu, že aj Nightwish je got. a Tristania je isto got. tak to píšem tak), Theatres je čiastočný návrat k týmto počiatkom behom jednej krízy, že chcem dačo melodickejšie a to posledné je len taký úlet môj, no
síce už v poslednej dobe počúvam viac deathcoreu a hc vecí, dovolím si sem pridať niečo
Benighted - Slut .. z albumu Icon z roku 2007 - pre mňa za ten rok najlepší album
Anaal Nathrakh - Genetic Noose .. z albumu Hell Is Empty And All The Devils Are Here, tiež skvelá vec celý tento album
Origin - The Aftermath .. toto je z dvetisíc ôsmeho, z albumu Antithesis. inak kvalita ich albumov má stúpajúcu tendenciu podľa mňa, tento je skvelý
a teda aj niečo deathcorové sem dám
Suffokate - Not The Fallen .. z posledného albumu No Mercy, No Forgiveness. 12.6. boli v Žiline s Carnifexom a spol., kto nebol a má ich rád, nech ľutuje. a všimnite si ufónske ušiská Rickyho Hoovera (spevák)
The Bridal Procession - The Hunt .. toto som objavila len nedávno, ale dosť ma to chytilo. zatiaľ majú len demo, ale tento rok im má vyjsť full-length.
a ešte
Vegas In Ruins - Wolves .. tiež ešte nemajú full album, toto je z EPčka, ale je to ku*va dobré
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a ako bonus
Ale bolo pre mňa hrozne ťažké vyberať, takže okrem jednoznačného n.1 sú ostatné prvé čo mi prišli na myseľ a boli vyjútubovateľné z tých, čo (takmer) nikdy neprekliknem
Len pre zaujímavosť, počúvam: Hammerfall, Gamma ray,Iron maiden, Stratovarius, Sonata Arctica, Masterplan, Nightwish,Rob Rock, Korpiklaani atď...
Meshuggah - Mind"s Mirrors + In Death Is Death
Hypocrisy - Global Domination
Kalmah - They Will Return
Noumena - Misanthropolis
a ako z mnoha inych Opeth - Blackwater Park
part 1.
part 2.
a mojich oblubenych je mnoho viac na last.fm
Piatu som akosi nevedel vybrať, uvažoval som na Korn, Faith no More... No snáď mi bude odpustené
Children of Bodom- Are you dead yet
Children of Bodom- In Your face
Gamma Ray-Heavy Metal Universe
Ozzy Osbourne-I Don"t Wanna Stop
BLACK SABBATH-PARANOID
to sú prvé čo mi napadli
As I Lay Dying - 94 Hours
Neaera - Let The Tempest Come
Heaven Shall Burn - The Omen
Sentenced - Dead Moon Rising
Sybreed - A.E.O.N.
to je len fragment keby neco, treba cheknut lastko
kvalitny cover
Poznáte nejaký ruský, ukrajinský, poľský, alebo čínsky a japonský metal ????
Myslím si, že by to bolo zaujímavé
blind guardian- Fly
tiamat- cain
Children Of Bodom- Needled 24/7
Slayer- Disciple
Arch Enemy- Taking Back My Soul
Carach Angren- And the Consequence Macabre
Behemoth- Inner Sanctum
....
-----
@mielikki Dementia
@kolini
Benighted - Slut .. z albumu Icon z roku 2007 - pre mňa za ten rok najlepší album
Anaal Nathrakh - Genetic Noose .. z albumu Hell Is Empty And All The Devils Are Here, tiež skvelá vec celý tento album
Origin - The Aftermath .. toto je z dvetisíc ôsmeho, z albumu Antithesis. inak kvalita ich albumov má stúpajúcu tendenciu podľa mňa, tento je skvelý
a teda aj niečo deathcorové sem dám
Suffokate - Not The Fallen .. z posledného albumu No Mercy, No Forgiveness. 12.6. boli v Žiline s Carnifexom a spol., kto nebol a má ich rád, nech ľutuje. a všimnite si ufónske ušiská Rickyho Hoovera (spevák)
The Bridal Procession - The Hunt .. toto som objavila len nedávno, ale dosť ma to chytilo. zatiaľ majú len demo, ale tento rok im má vyjsť full-length.
a ešte
Vegas In Ruins - Wolves .. tiež ešte nemajú full album, toto je z EPčka, ale je to ku*va dobré
...no a tak.
s kazdeho rozka troska