@zagdoll Efedrín je alkaloid z tropických krov čeľade chvojníkovitých (Ephedraceae) rodu Ephedra, ako sú chvojník obyčajný (Ephedra vulgaris), chvojník dvojklasý (Ephedra distachya) alebo chvojník čínsky (Ephedra sinica) ktoré sa nachádzajú vo východnej Ázii a v stredomorskej oblasti a v strednej Európe.
(teta Wiki povedala ) toto už bolo nad moje informácie
@zayl Efedrín je alkaloid z tropických krov čeľade chvojníkovitých (Ephedraceae) rodu Ephedra, ako sú chvojník obyčajný (Ephedra vulgaris), chvojník dvojklasý (Ephedra distachya) alebo chvojník čínsky (Ephedra sinica) ktoré sa nachádzajú vo východnej Ázii a v stredomorskej oblasti a v strednej Európe. ....a máme to ,môžme vyrábať
@ragdoll ja uz mam stym istu skusenost mal som par krat ale nikdy sa mi este nestalo ze by som pocitoval nejake neprijemne stavy pod vplyvom metamfetaminu tak preto sa pytam na toxicku psychozu ale ja to berem dva roky a to s kurva velkymi pauzami povedzme je januar dam si lajnu taku akurat na euforiu a potom az pekne niekedy v juni a potom zase nejak tak v oktobri a tak postupne proste musis sa to naucit ovladat a nie aby droga ovladala teba
"Spustenie toxickej psychózy, ktorá je sprevádzaná úzkosťou, halucináciami a/alebo paranoidnými bludmi. Prejavy toxickej psychózy po skončení užívania pervitínu zmiznú. Pocit, že po mne lezú chrobáky, pocit, že ma prenasledujú, strach a pod, môžu byť natoľko nebezpečné pre užívateľa/lku alebo jeho okolie, že môže byť nutná hospitalizácia na psychiatrickom oddelení."
Ak je toto charakteristika toxickej psychozy, tak ju zazivate vsetci a je to len vzneseny nazov pre dojazd,ci?si myslel halucinacie?
inak je tu niekto taky co to uziva povedzme styri krat do jedneho roka napriklad jednu lajnu si das v zime a potom zase na jar , v lete jednu a nakoniec cez jesen jednu ? aspon u mna to tak je neviem ako vy ale niekedy len dve lajny za rok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Presne to mi prebehlo hlavou.
ak som sa nesekla náhodou
(teta Wiki povedala ) toto už bolo nad moje informácie
ale osôbka blízka áno..
Ak je toto charakteristika toxickej psychozy, tak ju zazivate vsetci a je to len vzneseny nazov pre dojazd,ci?si myslel halucinacie?
@hetfield nepouzivali oni len efedrin?
@plutvonozceakrivozubky ano objavil to japonec ale prvy to dali do obehu nacisti ked to rozdavali vojakom ako zivotabudic