Ahojte.Tí čo hrávate alebo ste hrávali metin2 CZ nemáte niaki funkčí odkaz na TRADE HACK ?Prosím ale ten čo prekoná tú ich ochranu ( hackshield či jako to je
@exonr kukni prosím ...on klikne na prevzit a tim se automaticky da prevzit u druhyho hrace alebo tradehack ti umožňuje měnit danou cenu i po odkliknutí na "převzít"... takže ty dáš do obchodu třeba silný tělo, on dá 700k. vše ok do té doby, než zapne ten prográmek a změní to dejme tomu na 1 yang... sú dve verzie
@geroj588 no ja mam v pocitaci len ten klasicky hack ten na rychlost sekania a tak teda aspon myslim ze to je na to uz si to nepamatam ...ale na usb mam neake hacky co mi tam dal kamos co to hrava ale tie som vobec nepouzival ,skusim to pozriet este...inac ty si cech alebo hravas toho metina tak dlho ze si zabudol slovencinu ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
U mna mas to pivo v stavke , Marian ti neda nic
Tusim ta 3. svetova ze? no uz som sa bal ze budem musiet platit ale v takomto pripade .....