Ahojte všetci. Strašne by som chcel vedieť hrať na gitare, ale nie take klasicke vybrnkavačky ale už normálne pesničky ktoré sa mi páčia. Chcel by som aj hrať na elektrickej gitare ale najprv musim zvládnuť klasicku. Chodil som 3 roky na ZUŠ ale na žia
No ja by som sa tabom skor vyhol Ovela lepsie je robit si sluchove cvicenia, naucit sa noty a pomaly sa ucit pesnicky zapisat do not podla sluchu. Ale stoji to nervy a cas, pochopitelne.
Najdi si nejakeho sukromneho ucitela, co ta nauci hrat na elektrike a kludne mozes pokracovat aj dalej na ZUS-ke A elektricku gitaru si kup nejaku z druhej ruky za lacny peniaz, netreba vyhadzovat cash za novu, kedze sa len budes ucit.
ja som chodil zhruba pol roka na gitaru a tiež len samé vybrnkávačky, keď som učiteľovi povedal, že nechcem len klasiku, ale aj také tie ,,ohníčkové,, veci tak povedal, že je to príliš drahé aby ma učil trielkovať
Ako samouk chcem pokracovat preto, lebo mi gymnazium berie takmer všetok voľný čas je tam kvantum učenia takze nemam absolutne čas na ZUŠ ani sukromného učiteľa.Keďže som chodil 3 roky na ZUŠ tak viem noty čítať aj zapisovať.Radšej by som robil take sluchove cvičenia aby som si vylepśil sluch.A od dreamu teraz skúšam Another day .Ak by mal niekto ešte nejaké rady tak kľudne raďte.Ďakujem .
a este sa chcem spýtať keď chcem hrať cez všetky struny na gitare a mam akordy k danej pesničke ten rytmus mam proste podľa sluchu uhádnuť či je na to nejaká pomôcka?Ďakujem.
a co mam konkretne precvicovat ked chcem v buducnosti hrat na elektrickej gitare pesnicky od Metallicy napriklad ako Orion,Master of puppets a podobne.Diky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
proste si rozmysli aku songu chces hrat, a do google napis : "nazov songu guitar tab" voila. na tych strankach najdes akordy ako sa chytaju, vsetko
» goo.gl/ltOAa0...
Najdi si nejakeho sukromneho ucitela, co ta nauci hrat na elektrike a kludne mozes pokracovat aj dalej na ZUS-ke A elektricku gitaru si kup nejaku z druhej ruky za lacny peniaz, netreba vyhadzovat cash za novu, kedze sa len budes ucit.