no neviem ci len my alebo aj ostatni nemame miesto na sex...doma to nejde ani u jedneho koli rodicom, auto nemame a na toaletach nas naposledy skoro vyhodili najde sa pre nas nejake miesto??
Som nenormálne šťastná že mám skoro stále voľný byt a keď nie, tak mám druhý ..nechcelo by sa mi riešiť takéto problémy.. .... síce aj tak je to najlepšie na netypických miestach ako na nudnej posteli ... (v noci pri jazere, v podniku, na školskom futbalovom ihrisku, v bráne, medzi blokmi...) .... Bože, veď je toľko možností, ja nechápem kde je problém
@mm47 obcas treba dat lopatou cez hlavu aj ked len preventivne, to sa musi uznat Len dufam ze to nebudes prehanat a brat na ludi vrtacku alebo nebodaj granaty To uz neusporiadava myslienky ale nici ludi Tak kym si v ramci "lopatovej" normy nemam ti velmi co vycitat aj ked to neznamena ze nebudem
sak cudzia kapota auta nech si to on potom vyklepe a preco by sa nedalo v izbe ? rodicia nech si pozeraju telku a vy huup nato D v tom problem nevidim lavicka niekde v detskom ihrisku v noci medziposchodia v blokoch .. moznosti je vela
no, to že doma sa nedá kvôli rodičom by som vylúčila, lebo my to takto pravidelne praktizujeme,pustíš film na pc, zoberieš perinu a dá sa to v pohode....
ja neviem prečo skoro všetci (časť výnimkám) sa pozastavujete nad tým, či 17ročný chalan má mať sex alebo nie. Na to sa predsa nepýtal. Diskusia je na to, aby ste mu odpovedali na otázku a pokiaľ žiadny názor na ňu nemáte prípadne mu neviete odpovedať, tak sem nepíšem, nie? Mňa tiež zaujímajú miesta kde by sa dalo robiť niečo erotické, tak sakra nemoralizujte stále a pokiaľ nemáte k tomu čo múdre povedať, tak radšej nehovorte nič. Aj keď toto sa netýka len tejto diskusie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
» magazin.atlas.sk/vztahy-a-sex/se...
» tvnoviny.sk/zeny/top-tema/n...
este ze my sme mali auto... ale kym sme ho nemali, tak to bolo riadne maximalizovanie kreativity...
Nemienim tu za tyzden riesit JU ked sa pride pytat na tehotenstvo !
sak ty vies