Milé dievčatá, ako by ste reagovali v danej situácii (video)
Zaujímal by ma postoj slovenských žien a ich reakcie, ja som si myslel, že Poľky sú konzervatívne ako celé Poľsko, ale toto video ukazuje niečo iné Zachovali by ste sa s úsmevom na perách alebo padla by
ako aj odhliadnuť od toho že tam je kamera a človek sa ma jebnuto počas magania svojich kôz kktkom v kostýme vyškierať do kamery, by som, a zecte ma že som nedotklivá aelbo čo kopla... úplný normálny reflex... však to už si môže pochytať aj obyčajný ochlasta v krčme nie?
akože... pochopím tie, čo z toho majú vyslovene srandu a pohoda.
totálne pochopím tie pohoršené, samozrejme.
...ale tie na ktorých vidno ako nechápu o čo mu ide, alebo že im je to nepríjemné, a proste to "pretrpia"... tie nepochopím, ani trochu.
a nepríde mi na tom nič milé.
a na mieste toho snúbenca tam, keď mu ešte holka nahrala, že "určite má chuť ti vraziť", a kokotman na to "ale nespraví to", tak "ale hej", a jeb, z celej sily.
"nemáš za čo, tešilo nás, prajem príjemné donatáčanie videa"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a okrem toho, netuším, čo by na mne mal chcieť osahávať, takže by som mohla mať oprávnené podozrenie, že ma chce okradnúť
Srsly, toto by ste si nechali, na ulici od kokotka v kostýme?
ale keby sa o to pokusil aj tak, tak by som mu reflexne jebla....
ako aj odhliadnuť od toho že tam je kamera a človek sa ma jebnuto počas magania svojich kôz kktkom v kostýme vyškierať do kamery, by som, a zecte ma že som nedotklivá aelbo čo kopla... úplný normálny reflex... však to už si môže pochytať aj obyčajný ochlasta v krčme nie?
Minimalne facka by letela urcite.
...a aj ostala!
akože... pochopím tie, čo z toho majú vyslovene srandu a pohoda.
totálne pochopím tie pohoršené, samozrejme.
...ale tie na ktorých vidno ako nechápu o čo mu ide, alebo že im je to nepríjemné, a proste to "pretrpia"... tie nepochopím, ani trochu.
a nepríde mi na tom nič milé.
a na mieste toho snúbenca tam, keď mu ešte holka nahrala, že "určite má chuť ti vraziť", a kokotman na to "ale nespraví to", tak "ale hej", a jeb, z celej sily.
"nemáš za čo, tešilo nás, prajem príjemné donatáčanie videa"