Pamätáte si ešte niekto na túto Superhrdinku? Napriek všetkej jej vulgárnosti sa určite našli ľudia, ktorí sa vedeli nad jej chyby povzniesť a ktorých tieto stories celkom pobavili. Čo je s ňou? Týmto zakladám Ligu Za Návrat Miloty! Kto sa pridá?
Niekomu sa to paci, niekomu nie, ti co nevedia tak www.birdz.sk/milota
A co je s Milotou? Nuz oficialne mam vsetkym hovorit, ked sa spytaju: "Milota sla oficialne robit po strednej zubnu laborantku do Nemecka, v skutocnosti vsak robi take to lahsie dievca"... To je oficialne stanovisko.
milota... vacsne reci o nej ma prinutili ju precitat (uz davnejsie) dobre to je (ale odporucam pri tom nejest-zaludok sa prilis obracia pri niektorych pasazach)
ale dost blbe je ze dala poslednu cas s nedokoncenym koncom perfektny tah
Podla mna sa spravala ako krava ale i tak si myslim ze tie jej pribehy su super a haluzacke a velmi rada by som si precitala nejake dalsie jej epizody fakt sa mi to pacilo bolo to take tinedzerske a takto to teraz vlastne bezi
Mno raz mi niekto poslal článok o Milote a vtedy som objavila tento tu Birdz krásny.. Milota ma bavila, hocikedy sa k nej rada vrátim... Škoda však že nie je dokončená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A co je s Milotou? Nuz oficialne mam vsetkym hovorit, ked sa spytaju: "Milota sla oficialne robit po strednej zubnu laborantku do Nemecka, v skutocnosti vsak robi take to lahsie dievca"... To je oficialne stanovisko.
ale dost blbe je ze dala poslednu cas s nedokoncenym koncom perfektny tah
no co uz