Mne proste nikdy nenarastú dlhé vlasy, ale ako som začala používať milvu (šampón , vodu, masku) tak dosť zhustli a narástli, žiadny extrém ale pre mňa je to najlepšia vec na vlasy
Nuž, ako sa spomína aj tu, recenzie sú rôzne.
Ja čo som to študovala, tak prevažovali skôr tie negatívne, ako po chinínovej vode a šampone padali vlasy ešte viac a pod.
Netreba zabúdať ani na to, že vlasy sú po milve (aj napriek rôznym maskám, zábalom etc..) suché a vyzerajúce ako slama
Za mňa určite nie, teda na jemné vlasy určite nie.
na to vysušenie mi bolo povedané, že mám používať dva šampony, tak som sa na to vysr. a hlavne ja mám citlivú pokožku, dosť mi ju dráždili, potrebujem niečo absolútne hypoalergénne, a po preskúšaní celej lekárne a drogérie, som sa konečne rozhodla investovať do šampónov Redken a spolu s ricínovým olejom na končeky mi za nejaké štyri mesiace narástli o cca 10cm, prestala ma svrbieť hlava a kvalita je neporovnateľná...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Vlasy bez objemu, padali rovnako, rástli tiež ako predtým... Voňali mi jedine
Asi som pokazená
Ja čo som to študovala, tak prevažovali skôr tie negatívne, ako po chinínovej vode a šampone padali vlasy ešte viac a pod.
Netreba zabúdať ani na to, že vlasy sú po milve (aj napriek rôznym maskám, zábalom etc..) suché a vyzerajúce ako slama
Za mňa určite nie, teda na jemné vlasy určite nie.