Tešíte sa na stretnutie s mimozemskou civilizáciou alebo naopak, desíte sa toho? Ja osobne sa trošku teším, môže to byť zaujímavé. Neverím, že ľudstvo na Zemi je
ja by som sa asi dosrala od strachu, keby tu odrazu začali pristávať lode mimozemské, hlavne keby došli jak v tom filme s Tomo Cruisom (neviem ako sa volal)
ja by som nechcela sa stretnúť s mimozemšťanmi čo keby to je niečo podobné ako v the fourth kind? Ale aj sa trochu teším na kontakt ludí s mimozemskou civilizáciou, možno to bude pre nás prínosom..
neverim ze to je UFO...bohuzial ak by bolo nebolo by to pre nas az take skvele...........napr.keby sa nam dostal do ruky mimozemstan asi by sme ho neprivitali pekne...urcite by ho chceli vedci skumat a je dost mozne ze by pritom zomrel...myslite si ze keby nas navstivili mimozemstania boli by neviem ako priastelsky??tiez by sa zachovali podobne ako my...aj oni by o nas chceli vediet viac nie??? :/
@hunter2 ale preco ako indiani??je velmi mala pravdepodobnost ze by chceli obsadit nasu planetu,pretoze pochybujem ze tu maju podmienky na zivot...keby si zistil ze na venusi su mimozemstania tiez by si im obsadil planetu??popchybujem??
/a keby tu aj mohli zit tak naco by nas vyhostili ci zabili?myslim ze by boli radi ze tiez objavili nejake formy zivota,radsej by nas skumali/
@janehonda a čo ak by hľadali trebárs dajaké suroviny, a začali by ťažiť na našej planéte? nemôžeš predpokladať, že budú hneď posratí z toho, že čo sme to za formu života ak budú rovnakí hajzli ako ľudia, sme v prdeli a súhlasím s @trtken - kukni sa, ako u nás dopadli strety technologicky vyspelej civilizácie s menej vyspelou.. a ak nejaká civilizácia dokáže vyvinúť taký spôsob transportu, že sa sem dojebe z neviem akej vesmírnej márie, tak asi sú vyspelejší ako my čiže by sme boli de facto v pozícii indiánov proti conquistadorom.. a všetci vieme, kto a ako túto vojnu vyhral..
@hunter2 No musíš brať do úvahy aj príklad Sovietskej intervencie do Afgánistánu v roku 1979 a 1988... Sovieti nedokázali poraziť Mudžahedínou s vyspelov vojenskou techníikou akú k dispozícii mali... Partyzánský spôsob boja proti vyspelejšiemu okupantovy je síce zdĺhavý ale účinny... Ver tomu že Mimozemšťania by nepočítaly z partyzánským odporom pokiaľ nepoznajú našé domáce prostredie a nedokážu systematicky vyhľadávať a likvidovať bunky odporu... Znamenalo by to toľko že konvenčnú armádu by zlikvidovali do niekolkých hodin na celej našej zemi ale pri zmene taktiky z konevenčnej na gerillovú by sa po dlhých vleklých partyzanských bojoch museli uvedomiť že boj o našú planétu je časovo náročný a velmi nákladný a už len to by ich donútilo stiahnuť sa z nášho územia...
@ragdoll Keď budú desivé kreatúry je jasné že ich treba eliminovať lebo prišli z úmyslom nás zlikvidovať príklad sú malí šedý mužíčkovia z veľkými čiernymi očami tí ľudstvo neznášajú nenávidia a majú jasný cieľ nás zničiť alebo vykorisťovať.. Dôvodom je to že sme príbuzný ďalším 400 000 nám ľuďom podobných civilizácii v našej galaxii o ktorých sa zmieňujú aj Indické Sanskrity...
@trash ale medzi zbraňami partizánov a rusov nie je tisícročný rozdiel čo do fungovania.. hovorím, ak nejaká civilizácia dokáže vyvinúť medzihviezdny pohon, je vysoká šanca, že ich útočné a obranné systémy sú pre nás neprekonateľné.. to ako keby si indiána s lukom a šípom poslal proti tanku... si predstav situáciu, že teraz by sme objavili ameriku, a vyhlásili indiánom totálnu vojnu.. ak by sme chceli, do pár hodín by tam neostalo nič živé
@hunter2 No to máš pravdu ale tiež zase netreba porovnávať indianske luky oproti naším automatickým puškam či nástražním výbušným systémom alebo trhavinam... Vezmime si príklad vietnamsku vojnu a a dômyselné pasce vietkongu ktoré neniesli ani náznak vyspelej techniky.. Tá sa tiež dala použiť efektívne proti pechote v nedostupnom teréne kde žiadné obrnené vozidlo respektíve tank sa nedostanu... Keby sme viedly partizánsku vojnu z Mimozenšťanmi môžu použiť maximálne leteckú techniku aby dopravily pechotu do nedostupných miest na zemi, mohli by vypáliť údolia či lesy nejakou zbraňou ale keď raz odboj bude schovaný veľmi im to nepomôže na vyčestenie budú musieť poslať pechotu ktorá nebude mať šancu... Treba brať do uvahy že na zemi mám pre vozidla veľa nedostupných miest a tiež mnoho neprebádaných oblasti o ktorých človek do dnes netuší.. Ale musím súhlasiť že nemali by sme nijakú šancu proti mimozemskej agresii ale to len v takom prípade keby na nás nepoužili konvenčnú taktiku ale uchýlili by sa skôr k Biologickej vojne a spravili by to tak že by sme o tom nemali ani tušenia... Zničili by nás lsťou.. Lenže to čo zachytili z programu Seti by som povedal že skôr dávaju o sebe vedieť lebo v prípade biologickej vojny by zo SETI nič neobiavily a tiež sú špekulácie že aj pri slnku sa nachádza nejaká flotila pretože tiež tam objavily neidentifikovateľné objekty vyčkávajúce okolo slnka... No zatiaľ žijeme nehubí nás žiaden vírus objavujeme mimozemské plavidla ktoré vyčkávajú... Znamená to len jedno buď nemajú žiaden vojnový úmysel a prichádzajú v mieri alebo sa chystajú na inváziu a urobily chybu lebo dali o sebe vedieť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
no ja neviem ako vy, ale ja vidim na tych obrazkoch akurat tak modru picu ktora je zakruzkovana.. z toho usudili ze su to kozmizke lode? O.o
/a keby tu aj mohli zit tak naco by nas vyhostili ci zabili?myslim ze by boli radi ze tiez objavili nejake formy zivota,radsej by nas skumali/
Kto sa nevie poučiť z histórie, toho musí história prefackať !