Ahoj ľudia, 5.1. sa budem nachádzať v Banskej Bystrici, a keďže tam budem mať asi 4 hodiny k dobru a neviem, čo s nimi, chcela by som sa spýtať, či by niekto neprišiel na také menšie stretko. Rada by som vidieť @ena233@chrisdane a @mcvpn a samozrejme kaž
Moja asistentka @carrie mi určite zariadi schôdzky tak aby som sa mohol dostaviť na toto mini stretko. Prípadne pre viac informácií kontaktujte moju asistentku @carrie ona vám rada zodpovie všetky prípadné otázky a poprípade naplánuje stretnutie so mnou.
ach jaj, nejako som prehliadol túto dôležitú poznámku, kedže som bol mtýždeň mimo netu a práve dnes som sa vrátil z BB :/ mohol som tam ostať ešte deň...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
@ragdoll odo mňa áno!
@depropex v pohode môžme
nemôžem hovoriť aj za neho ale možno dojdeme obaja ak teda...
A na stretku ti dám to privilégium odo mňa všetkým odovzdať moje vrúcne a srdečné pozdravy
@perkele súhlasím, takto je to lepšie
(jj, vidím, ešte mi bude ľúto, že tam nejdem :-
@ena233 @mcvpn @baggy @ragdoll @depropex @skip @indiemichelle @ucholak @carrie @indifferentgirl @perkele
teším sa na vás