@4 ako si len take nieco mozes mysliet preboha sak Karol dava najznamejsie hity ktore pozna kazdy na svete aj africke a brazilske kmene ktore este neprisli do kontaktu s modernou civilizaciou si ich pospevuju ked skacu okolo ohna!
Praudupovedjadz
Nevadí mi ani MB, ani ta VHA. (Ze aké skratky)
Niektorí birzaci ich “oblubuju” viď aj teraz k čomu sa viac prikláňajú.
A áno, ako som naznačila, nie všetko som z tych hitov poznala Myslím, že pokial ide o hudbu, všetko závisí od osobného výberu a pohladu. Čo je pre neho hit, pre mňa nemusí, a preto prichádza ten dôvod, prečo nebudem mat záujem poznať názov pesničky, či meno skupiny/speváka/spevačky a napr. dodatočne ich pre tu anketu spoznať.
Ale v tomto nevidím žiaden problém.
Btw.
Je to jeho osobná vec čo tu robí, pokial nikomu neubližuje.
Zatiaľ nepoznám babu, ktorá by ho sprdla za to, že je podľa jeho názoru najkrajsou na birzi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Nevadí mi ani MB, ani ta VHA. (Ze aké skratky)
Niektorí birzaci ich “oblubuju” viď aj teraz k čomu sa viac prikláňajú.
A áno, ako som naznačila, nie všetko som z tych hitov poznala Myslím, že pokial ide o hudbu, všetko závisí od osobného výberu a pohladu. Čo je pre neho hit, pre mňa nemusí, a preto prichádza ten dôvod, prečo nebudem mat záujem poznať názov pesničky, či meno skupiny/speváka/spevačky a napr. dodatočne ich pre tu anketu spoznať.
Ale v tomto nevidím žiaden problém.
Btw.
Je to jeho osobná vec čo tu robí, pokial nikomu neubližuje.
Zatiaľ nepoznám babu, ktorá by ho sprdla za to, že je podľa jeho názoru najkrajsou na birzi.
Thats all...