vies,netreba brat vsetko vazne a okamzite pisat veci typu " jebnuty,kokot,jebo " a podobne..tym nie si o nic lepsi ako samotna "sutaz" ale tak chapem ze toto je horsie nez temy o drogach,piti,ewe farnej a honeni - vsetko je to menej poburucejsie!
p.s. pridavam do bodovania ospliechanie hejterov tohto fora
hm, ak mal mať tento thread iba fun value, tak by si zakladatel ušetril pár minút času, ak by napísal, že venčila babka s dedkom hyenu na púšti, zrazu ich zámerne ošpliechal akýsi telocvikár a zapísal si osem bodov a chvílu mu bolo lúto, že nezískal ani štvrťku bodu za osprchovanú hyenu.
fun value tohto threadu by sa dozaista nezmenila, nula nulu neprebije.
V decembri jeden takýto magor ošpliechal celú zastávku plnú ľudí vrátane mňa... Vtedy som ďakoval bohu, že nie som vlastníkom strelnej zbrane, lebo by som ho zajebal na mieste.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
mne len nohy
inak tiez nerozumiem, preco je zena za menej bodov
myslim si ze pre zenu je vacsia potupa ist domov cela mokra ako pre chlapa, hlavne kvoli vlasom, o ktore sa muzi staraju podstatne menej
@11
forum neznelo - Predstavte sa nam
zeny su za menej bodov lebo..nie je to take hrdinske ospliechat zenu ako chlapa a sme stale romantici
vies,netreba brat vsetko vazne a okamzite pisat veci typu " jebnuty,kokot,jebo " a podobne..tym nie si o nic lepsi ako samotna "sutaz" ale tak chapem ze toto je horsie nez temy o drogach,piti,ewe farnej a honeni - vsetko je to menej poburucejsie!
p.s. pridavam do bodovania ospliechanie hejterov tohto fora
ano minule ospliechalo ale len trochu nastastie , hroznaaaa cesta bola k cielu
fun value tohto threadu by sa dozaista nezmenila, nula nulu neprebije.
-
@5 ... keby len mokra ...