@rothschild ... nie celkom, stale v USA demokracia driemala a cakala na svoju chvilu. Ked po xyz rokoch prisiel po zkorumpovanych politikoch antikorporatny Kennedy, vstala, no bola rychlo zastavena
Ale no... Dost skreslene nazory... Komunisti su politici, ludia s komunistami od 30tych rokov nechcu mat nic spolocne... A porazil USSR... To myslis vazne?
Ten "debilny system" zvrhli sami komunisti, preto, lebo si uvedomili, ze nikam to nedotiahli a kradnu dalej, len v sofistikovanejsej forme. Tak isto ako bola tu pseudorevolucia bola aj tam. Putin bol dostojnikom v KGB, vhodny clovek na prezidenta a premiera ze?
A prosim pekne dnes pomaly 23 rokov po revolucii sa general Alojz Lorenc ma tak, ako sa nemal ani za komancov.
Dovod "revolucie" bolo to, ze im dosli ukradnute peniaze z menovej reformy a statne hmotne rezervy boli na dne, tak urobili revoluciu, ktoru cely cas riadili... Demonstranti pod podiom boli dokazatelne agenti STB, ked v 89tom [tusim v Maji] zatkla Havla STB, pytali sa, kedy to vypukne, to priznal aj sam. A tak dnes bud kradnu este veselsie ako kradli niekedy, alebo cakaju v ustrani, kym im "zly" pseudokapitalizmus nahrabe zdroje od obcanov a vpochoduju do parlamentu spat ako vitazi. [V podstate to iste urobil Fico]
Pozri, dnes si mozme zodpovedne aj vdaka Gorille povedat, ze od Komunizmu sa totalne nic nezmenilo. Miestami mam dojem, ze aj volby sa nezakladaju na pravde, lebo nikoho kto voli smer nepoznam a pritom je ich "udajne tak vela".
Debilny system siel do uvodzoviek len preto, lebo ja by som to ani systemom nenazval Bola to tazka utopia.
Najlepsimi demokraciami boli ta Grecka [Rimania si z toho urobili doslova bordel] a Americka do smrti Lincolna... Potom ziskali Bankari moc a vyzera to tak ako vyzera
Najvacsiu radost by mi urobilo keby sa podarilo nieco ako chcel Guy Fawkes( Sprisahanie pusneho prachu, kto by to nepoznal), a to naraz aj v nasom aj v Europskom parlamente [Plnom, Nigel by tam byt nemusel, ten sa mi paci]
Co sa tyka leilly, tam som precital len koniec prispevku a zareagoval som neadekvatne, no i tak radit alpu s cukrom na rozbity zaludok... Predsa skus si dat alpu na lacno
@sob3k ako píšeš. Komunizmus zvrhli sami komunisti, lebo potrebovali voľný obchod, nech môžu lepšie zúročiť peniaze čo nakradli.
Celkovo, komunizmus bol odsúdený na zánik už po tom, čo sa k moci dostal stalin, lebo ten začal komunizmus smerovať iným smerom ako vtedy chceli pôvodní komunisti ako Lenin (ktorý bol proti tomu, aby sa k moci stalin dostal). A bola len otázka času, kedy komunizmus padne. Čiže padol, keď mali podaktorí dosť vo vreckách
@leilla prepac za ten moj vcerajsi vystup Vtedy som precital len tu alpu a cukor, nie zvysok s ktorym suhlasim [ale musis uznat, ze na rozbity zaludok to je maliinko hlupost ]
Preto si tu bola, on tam v tom poste ta spominal, trosku vyssie
V tomto si dovolim nesuhlasit, v pripade, zeby sa dostali k moci Trockisti, komunizmus ako hlasali oni, mohol fungovat. Len vsetci vieme ako to dopadlo
@sob3k ako myslíš. Hádať sa tu nebudem. V každom prípade, komunizmus padol len pre to, aby mohlo pár ludí zbohatnúť počas vlády komunizmu a ďalší (hlavne obchodníci so zbraňami) zbohatli po jeho páde. To bola celá veda
Veľký bojovník Obama (hrdiaci sa Nobelovou cenou za mier, čo je samo o sebe výsmech) aj Romney, ktorý sa vyjadril, že podporí najmierumilovnejší štát všehomíru Izrael sú obaja na nič kandidáti. Voliči v USA sú v zajatí systému dvoch strán, respektíve na nitkách sionistickej oligarchie.
@sob3k za komunizmu keď si zbohatol, si si peniaze mohol akurát tak tajne dať na zahraničný účet. Podnikať si nemohol, mohol si kšeftovať (veksláci atď) no to bolo všetko. To na zúročenie peňazí nestačí. Peniaze z obchodovania s Afganistanom atď. mali íst ZSSR a to či si niekto z tých penazí dačo ukradol je irelevantné a vôbec to nevyvracia to, čo píšem ja.
@paracelsus je komické ako Izrael USA podporuje a potom si o Izraeli hovoria samé nepekné veci. Ako toť rozhovor Sakrozyho a Obamu kde Sarkozy povedal, citujem :"Netanjahu je klamár, nemôžem ho vystáť!"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ale no... Dost skreslene nazory... Komunisti su politici, ludia s komunistami od 30tych rokov nechcu mat nic spolocne... A porazil USSR... To myslis vazne?
Ten "debilny system" zvrhli sami komunisti, preto, lebo si uvedomili, ze nikam to nedotiahli a kradnu dalej, len v sofistikovanejsej forme. Tak isto ako bola tu pseudorevolucia bola aj tam. Putin bol dostojnikom v KGB, vhodny clovek na prezidenta a premiera ze?
A prosim pekne dnes pomaly 23 rokov po revolucii sa general Alojz Lorenc ma tak, ako sa nemal ani za komancov.
Dovod "revolucie" bolo to, ze im dosli ukradnute peniaze z menovej reformy a statne hmotne rezervy boli na dne, tak urobili revoluciu, ktoru cely cas riadili... Demonstranti pod podiom boli dokazatelne agenti STB, ked v 89tom [tusim v Maji] zatkla Havla STB, pytali sa, kedy to vypukne, to priznal aj sam. A tak dnes bud kradnu este veselsie ako kradli niekedy, alebo cakaju v ustrani, kym im "zly" pseudokapitalizmus nahrabe zdroje od obcanov a vpochoduju do parlamentu spat ako vitazi. [V podstate to iste urobil Fico]
To je ten prvy dojem
Pozri, dnes si mozme zodpovedne aj vdaka Gorille povedat, ze od Komunizmu sa totalne nic nezmenilo. Miestami mam dojem, ze aj volby sa nezakladaju na pravde, lebo nikoho kto voli smer nepoznam a pritom je ich "udajne tak vela".
Debilny system siel do uvodzoviek len preto, lebo ja by som to ani systemom nenazval Bola to tazka utopia.
Najlepsimi demokraciami boli ta Grecka [Rimania si z toho urobili doslova bordel] a Americka do smrti Lincolna... Potom ziskali Bankari moc a vyzera to tak ako vyzera
+1, toto je vysledok dovery propagande... Keby som pozeral telku a "mainstreamove media", mozno by som dopadol podobne...
Robí ti politika ako taká radosť?
Najvacsiu radost by mi urobilo keby sa podarilo nieco ako chcel Guy Fawkes( Sprisahanie pusneho prachu, kto by to nepoznal), a to naraz aj v nasom aj v Europskom parlamente [Plnom, Nigel by tam byt nemusel, ten sa mi paci]
Co sa tyka leilly, tam som precital len koniec prispevku a zareagoval som neadekvatne, no i tak radit alpu s cukrom na rozbity zaludok... Predsa skus si dat alpu na lacno
Reputacia, na forach kde nieje repka sa to zvykne pouzivat
@sob3k ako píšeš. Komunizmus zvrhli sami komunisti, lebo potrebovali voľný obchod, nech môžu lepšie zúročiť peniaze čo nakradli.
Celkovo, komunizmus bol odsúdený na zánik už po tom, čo sa k moci dostal stalin, lebo ten začal komunizmus smerovať iným smerom ako vtedy chceli pôvodní komunisti ako Lenin (ktorý bol proti tomu, aby sa k moci stalin dostal). A bola len otázka času, kedy komunizmus padne. Čiže padol, keď mali podaktorí dosť vo vreckách
prečo som tagnutá v tomto fóre? veď nemám ani poňatia, o čom/kom to vlastne je
Preto si tu bola, on tam v tom poste ta spominal, trosku vyssie
@semhamforas
V tomto si dovolim nesuhlasit, v pripade, zeby sa dostali k moci Trockisti, komunizmus ako hlasali oni, mohol fungovat. Len vsetci vieme ako to dopadlo
whaaat? o žiadnej alpe a cukre som nepísala... o____O
Obchodnici bohatli aj pocas komunizmu... Vsak Afganistan,Irak, Iran,Kuvajt... Ty si myslis, ze odkial mali zbrane?
Navyse napriklad urcita cast Ciganov/Romov, bola na invalidnom dochodku, lebo chodili kseftovat... Tu kupili to, tu to, tam toto predali za 2nasobok.
Trockisti pocitali s trhom a nepocitali s 5 rocnicami, to bol zasadny rozdiel Potom tam boli aj mensie
...Tak do teba som sekol pri hudbe? No ja neviem Skleroza utoci
@7
jaj no šak ja už neviem, mne je to jedno, nech tu do mňa jebe kto chce, mne to nejako žily netrhá
Je to komické
Ja som tvrdil, ze urcita forma komunizmu mohla prezit, ja nevyvraciam co tvrdis V podstate *brofist*
Ja si skor myslim, ze ti co boli dost vysoko na to aby nakradli velku kopu to davno mali vo Svajci
Ale, "mierne" sme odbehli, no nie?
Keď nesúhlasím s komunizmom, som automaticky podporovateľ tejto diktatúry kapitálu...
Hm, asi názor fundovaného ekonóma a sociológa.
Pozor na tú paranoju, na Slovensku falšovanie volebných výsledkov nehrozí.
Asi tvoje okolie jednoducho nebude reprezentatívna vzorka voličov.