ja raz opitu kamosovu frajerku, mohli sme mat 16-18. tiez som nebol triezvy a ani neviem preco som ju zacal chytat za picu, uvedomila sa asi po 10 sekundach. akoze doteraz ma to mrzi, bo kamos je skor bff a samozrejme mu to povedala, doteraz sa za to hanbim. ak poznate ten pocit, ked si na nieco hrozne spomeniete, ze vas az mykne.
Raz som bol veľmi opitý a videl som krásnu babu v legínach, tak som ju capol po zadku. Ale už by som to nespravil, určite nie na triezvo, na to som aj strašne nesmelý. Nebolo to vhodné, nepoznával som sa, aj keď riť mohla mať peknú, ale tak ten jej pohľad mi dal príručku už bez-tak sám o sebe, ale inak nič ďalšie sa mi nepodarilo.
@trevor1994@5 nepamätám si, že by som takéto niečo vôbec zažil.. To bol asi iný chalan, lebo mňa kopol jedine policajt raz ešte na oslave vonku a aj to do členku, za rušenie nočného kľudu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov