2 mesiace mám 17 a mám vodičák, takže predpokladám, že viem jazdiť nejazdil som predtým, ale nerátam preparkovanie auta na dvore o pár metrov ďalej aby prešlo druhé auto.
ja mám normálne od 18, resp. už som mala asi pol roka po 18 ale som srab... ja cítim veľkú zodpovednosť za seba, za auto a samozrejme za spolujazdcov.. ale som vcelku šikovná
prvy vodicak som mal v 15 na motorku na 50ccm. som si kupil ram s papiermy, hodil som do toho motor 50ccm 6rychlosti(lepsie povedane z 3zadretych motorou som si zlozil jeden a maximalna rychlo 100-110km/h
A vodicak na auto som zacal robit este ked som mal 17r. potom ked som mal 18r. som mohol ist na skusky, skorej nie, (pred 5rokmi este to neumoznoval zakon ani vynimku, teda pokial som to nepotreboval zo zdravotnych dovodov v rodine alebo podobne.) takze od 18rokov som zacal na aute.
mám vodičák od 20 (ale robiť som ho začala v 19, presne v tom období som mala narodeniny), nemám veľmi na čom jazdiť, naši auto nemajú a tak je príležitosti málo, sem tam si ale zvyknem zajazdiť a môžem povedať, že celkom dobre... už si chcem kúpiť vlastné autíčko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
prvykrat som soferovala auto v autoskole
A vodicak na auto som zacal robit este ked som mal 17r. potom ked som mal 18r. som mohol ist na skusky, skorej nie, (pred 5rokmi este to neumoznoval zakon ani vynimku, teda pokial som to nepotreboval zo zdravotnych dovodov v rodine alebo podobne.) takze od 18rokov som zacal na aute.
ale moc nejazdim.. oco sa boji o auto i ked si myslim, ze som dobry vodic