Caute, neviete náhodou aky je zákon o tom dokedy moze by maloletý nad 16 vonku na ulici? Viem ze nemôže byť v baroch a tak, ale platí to aj na ulicu? Mám 17 a zaujímalo by ma či ma môžu nejakí retardovani policajti za to pokutovať podla zákona (lebo takí
pokutu ti udeliť nemôžu podľa mňa .. môžu ti dať fúkať či nie si pod vplyvom alkoholu alebo ťa prehľadať či nemáš drogy, ale aby ťa brali na stanicu kvôli tomu že si v 17tich rokoch vonku v noci? to mi príde ako dosť pritiahnuté za vlasy aj keď som tiež niečo ako ty už počula
@lenkaska1 som si isty ze do 15 rokov, musia byt do 22:00 alebo 23:00 doma deti. 16 a 17 niektore bary maju vstup zakazany, discoteky maju niektore dokonca vstup aj az od 19 ale toto ked mas 16-17 rokov si triezvy, nezdrogovany, nefajcis a ides si o 3:48 v noci po ulici ci mozes to fakt neviem.. skor si myslim ze nie, ze by si mal byt asi do 0:00 doma az do 18 tich.. neviem ved hladaj v googli ne?
To si doteraz nechodil von alebo ako ze sa az teraz pytas? Je uplne bezne ze 15 rocny behaju do noci povonku a nepytaju sa, taktiez 16 rocne pustaju na diskoteky ktore su len od 18. Nikdy by ma nenapadlo ist domov len kvoli tomu lebo to je niekde napisane ...
@tennajsilnejsi naco si to mam hladat v googli ja som sa nepytala neviem, ale moja mama by asi vysmiala policajtov, kebyze ma zoberú na stanicu len preto že som v 17tich po 22 von veď to je smiešne
@feklus Pýtam sa len preto keby mi dali fukat, čo sa mi uz stalo a ja by som nič nenafukal či sa im môžem vysmiat do tváre alebo by ma mohli zjebat zato ze som vonku
@smajliik uz ta vidim jak sa im smejes do tvare..a to ti akoze dali fukat ked ste niekde vonku len tak stali? nas minule videli pit vonku na verejnosti a nic isli dalej. Samozrejme sme neboli nikde v centre aj ked aj to sa uz stalo asi iny kraj iny mrav
@feklus ano len sme stáli bez fľaše, v tichosti asi piati ale sme boli v kruhu a to bolo asi napadne. mali sme proste smolu ze sme natrafili na jednu takú kravu ktorá sa dosť vyzivala v jej robote a chceme sa takto "pomstiť" hociako si to vezmes po tomto by to bol dobrý pocit vidieť to sklamanie na tvári policajta
no prehladať ťa nemôžu, do 15r možeš byť vonku do 22:00, 15-18 do polnoci... pokutu ti tiež nedajú (keby to skusili tak by som ich poslal do materej piče)
Tak stale im mozes povedat ze si to nevedel ale najhorsie by asi bolo ze ta zoberu/poslu domov. Mozno to je priestupok ale taky maly ze nie je na pokutu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov