Potreboval by som poradiť vo voľbe mobilného internetu. Do práce by som potreboval net ktorý bude v prenose dát neobmedzený, priemerne rýchly a nie moc drahý. Vedeli by ste mi niečo odporučiť?
Ja stym hačikom rátam ale tak nikdy nevies... len hlavne aby bol neobmedzeny a isli mi stranky typu youtube, FB, a take kde sa kukaju online filmy takže pomala sračka nepripada do uvahy tu cenu som myslel tak ze max do 25e
@neviemsivybratnick ved o2 ma 14.4 mb. To sa mi ako pomale nezda. Okrem toho, v 3 miestach ma uz asi rok prevadzku 4g. Ten sice nie je mobilny ale myslim, ze 14 mb net je viac nez postacujuci.
@neviemsivybratnick ok, skopiroval si mi sem specifikacie jednotlivych pripojeni. a co to meni na tom, ze o2 je podla teba "horšie než hrozné", pritom rychlost je postacujuca, dokonca nadstandardna pre 98% beznych smrtelnikov?
@11 ty ako pouzivatel citelne dokazes vnimat, resp. pocitovat pritaz v tom, ze v o2 maju pomalsi net o nejakych 7 mega? lebo mna pocas surfovania na ufone, pade a macu absolutne nic neobmedzovalo (a ako som napisal, pouzival som ho na smartfone, tablete aj ntb).
@trdelniiiq Za väčšiu cenu majú pomalšie pripojenie a po prekročení 2GB spomalia že sú nepoužiteľný... ideš ich ešte obhajovať že sú lepší než orangutan?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Neobmedzený a lacný neexistuje
Rýchly a lacný nebude neobmedzený
Tak si vyber
Ale potom si daj od Orangutana net, 2GB a potom ide pomalšie - je mi ľúto, ale takto sa definuje u nás neobmedzený.
a co ten od O2? aj ked je pomaly je to take hrozne? Islo by mi aspon prehrat video na jutube?
@bades Je to ešte horšie než hrozné.
O2
2GB
14,4 Mbit/s
Po prenesení - 16 kb/s
11€
Orange
2GB
21 Mbit/s
Po prenesení - 64 kbit/s
9,99€