je pre teba moda smerodajna,mas doma naj handricky alebo je tim ukradnuta.posudzujes ine baby podla toho co maju na sebe a robis sceny ak pride ina baba v tom istom tricku ako mas ty.zaujima chalanov moda.piste baby.only for girls.
tak moda ako taka mi je ukradnuta..obliekam sa predovsetkym do toho co sa mi paci...ale zase z druhej strany...mam odpor k trhovym veciam aa takym cinskym...moze to byt povrchne..ale dost som o tom napocuvala ze je to aj zdraviu skodlive atd...mno a k tym scenam...nerobim sceny pokial je ten clovek ovplyvneny len tym ze sa mu to paci..ale ak si to kupi len kvoli tomu ze mi chce zalichotit ze aj on take ma..tak to m vytaca!!a riadne...a myslim ze aj chalanov moda zaujima...teda to do coho sa navlecieme...aspon na 15%
pre mna je pojem moda to co mam ja rada a co sa mne nosi moze mi byt ukradnute co nosia nejake zenske z titulkov na casaku... takze pod pojmom moda si predstavim moje naj oblecenie
pre mna velmi vela znamena moda...kupujem si to co sa nosi...podla ludi co vidim....a mam rada hiphop style...ale oblecenie je dost dolezite..oblecenim ukazujes svoju osobnost...
zaujimam sa o modu je jasne ze nechcem chodit v niakom neestetickom obleceni=D ale ked ma niaka baba rovnake tricko ako ja nvytaca ma to posudzujem ludi podla toho ako sa obliekaju, len vtedy ked su tie ich veci nevkusne to mi je jasne ze IQ neni moc vysoke...ale hlavne co nemam rada na mode je trendy moda...nosia sa zlate opasky pasiky neviem co vsetko tak si to musim kupit ako povedala pink: "blondynky s velkymi taskami nie su vzdy inteligentne"
Pre mna je moda dolezita...Snazim sa obliekat podla trendov, sledujem modne prehliadky, zaujimam sa o modnych navrharov...Ale nie som z tych, co musia mat zrovna to co je v obchodoch..ak sa mi to nelubi, tak si to nekupim...Pravdaze si vsimam aj to, co maju na sebe ini. To robi kazdy.Ale neodsudzjem tych, ktori nemaju "znackove" handry. Za to to este mozu byt skveli ludia. A ci ma rozhodi to ked vidim, ze ma niekto to iste co ja? Nie. Len niekedy. A kupujem si prevazne znackove veci...Z tych cinskych si neviem vybrat...A aj tak to nevydrzi viac ako dve vypratia..A chalanov moda zaujima, zaujima ich co maju baby na sebe, tym sa odraza predsa osobnost vacsiny dievcat. Ale vacsinou to zaujima len tych, ktori v tom maju aky taky prehlad a vyznaju sa v tom...to jest, tych je dost malo...
Máš nejaké oblečenie, ktoré ti len zaberá v skrini miesto a nenosíš ho? Osloboď svoju skriňu na » oslobodskrinu.sk/... Alebo ju chceš oslobodiť niekomu inému? Vyberaj z viac než 1300 výhodných a zaujímavých ponúk!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
-mam rada kosielkove tricka,kapucu,rifle, ale niekedy mi natolko sibne ze mam svoje ruzove a cinske dni ...
-ked mam ruzove dam si trisko ktore ma na seba aj ruzovy pasik ale nicht bruttalne,ale ked mam cinske nosim obute cinny a to luubi
-a chalanov posudzujem podla oblecenia asi tak na 30% , ved prve co vas zaujme na chalanovi je vzhlad