kedysi som skladal plastikove modely celkom vo velkom. Doma este mam vseliake tanky, lietadla atd. Chcel som skusit aj RC lietadla ale nejak som sa k tomu nedostal a teraz uz nato nemam cas alebo naladu...
@freedomko nepozeral som stránku ale predpokladám že ak to nie je bazár, tak by si to vrátil mohol a tuším to pred nimi môžeš otvoriť a prekontrolovať či ti poslali to, čo ti poslali bez nejakých nadbytočných poškodení tovaru (ak vôbec sú)
neviem to naisto ale skús si zistiť, zásielku môžeš stornovať aj na pošte, len s tým rozdielom že ak to otvoríš už to vrátiť nemôžeš, avšak VRAJ cez ups to je možné
par rokov dozadu som skladal plastikove lietadla, nedavno som zlozil jeden model lode a druhy mam rozpracovany. inak sa venujem skor zeleznicnemu modelarstvu aj ked posledny vyse rok je na to malo casu a stavba lokomotiv je casovo dost narocna. okrem toho som zberatel automodelov a zeleznicnych vozidiel (loko,vozne).
ten web vsak nepoznam. to s tym ups co ti niekto vyssie pisal dost pochybujem ze je pravda. mozno daky kurier to dovoli ale vacsina nie. a ine kurierske spolocnosti a posta az po vyplateni a prevzati cize tovar uz nezaslu spat otvoreny. pytal som sa na to vela krat pretoze dost casto sme objednavali veci cez net a nikdy mi kurier nedovolil otvorit zasielku kym som ju nevyplatil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
aspoň tak som počul
ale nejdem sa pokúšať zložiť,čo ti poviem
neviem to naisto ale skús si zistiť, zásielku môžeš stornovať aj na pošte, len s tým rozdielom že ak to otvoríš už to vrátiť nemôžeš, avšak VRAJ cez ups to je možné
Ohľadm referencií na dané e-shopy sa môžeš kľudne obrátiť na náš web:
www.rcportal.sk
ten web vsak nepoznam. to s tym ups co ti niekto vyssie pisal dost pochybujem ze je pravda. mozno daky kurier to dovoli ale vacsina nie. a ine kurierske spolocnosti a posta az po vyplateni a prevzati cize tovar uz nezaslu spat otvoreny. pytal som sa na to vela krat pretoze dost casto sme objednavali veci cez net a nikdy mi kurier nedovolil otvorit zasielku kym som ju nevyplatil.