vela ludi mi hovori že by som mala ist na modeling..ale kedže som z malej dedinky daleko od velkych miest neviem ako sa zviditelnit..poznate nejake agentury kde treba napisat alebo niečo pod.?
@potvorkape preco by mali byt jej rodicia multimilionari..mam kamosku, ktora sa v modelingu pohybuje uz nejaky ten rok, a rodicov teda rozhodne nema bohatych papalasov
noo ja mam zase kamsoku ktora je tiez modelka ako vysita a chodila po konkurzoch a agenturach ale ked som pocula tie palky len za to ze jej spravia fotobook ci jak sa to vola...mala som dost
pokojne choď do agentúry (nájdi si najbližšiu v tvojom okolí cez Google) a dohodni si termín, alebo si objednaj kvalitného fotografa, ktorý ti urobí fotky...
je na smiech počúvať drísty okolo modelingu ako - si z malej dedinky, nie si miliónárka a ani tvoji rodičia, musíš sa s každým vyspať, atď...
proste ak máš sen tak sa ho snaž naplniť a kašli na ostatných...vieš na slovensku (prikláňam sa k názoru @obliviate ) panuje neuveriteľná závisť...študoval som tu rok a ak mi auto neobišli s kľúčom najmenej 5x tak ani raz, nevraviac o sfukovaní pneumatík...proste na Slovensku nikto nedopraje tomu druhému, každý hrabe len pre seba, čo nie je zlé, but by the other side niečo to o človeku napovie...
Mozes byt krasna a preto ti to hovoria, ale mozno nie si urcity "typ" na modeling,na druhej strane,ked si vyhladas agenturu a skusis to,tak sa nic nestane,good luck
@obliviate Z vlastnej skúsenosti jej hovorím, nech na to radšej kašle väčšina nemá šancu.. ako sorry, je to tak, vieš kolko babeniek okolo 15 tu založí fórum, ako chcú by modelkami a ako ich oco chváli v kuchyni? 1 zo 100 sa uchytí tak, že ju pošlú niekam na prehliadku.. a okrem toho, sú to samé kontakty daj si len tak stránku nejakú s modelkami a hosteskami, čo ich skladujú agentúry, minule som natrafila na jednu, kde bolo len fotomodeliek vyše 1000.. takže nie, že "doprajem" skôr viem o čom točím a nebudem niekomu trúbiť do hlavy kaleráby
@rheia keď píšeš z vlastnej skúsenosti tak to znamená že máš/si mala niečo s modelingom tak mi potom vysvetli prečo by si to nemohli vyskúšať aj iné baby čo si myslia že na to majú ? ty keď si do toho išla tak to bolo v pohode a teraz je to už trápne ? síce nechápem čo ich na tom láka ale prečo by to neskúsili ...
Nechcem byt zla. Ale vsetky su slapky. Treba mat kontakty+byt dobra slapka. Ako sa hovori: ''Nieco za nieco''. Viem o com aj tocim pretoze mam kamosku modelku.
Ako skusit to mozes ale hovorim ti iba ako to je. A co vsetko som okolo toho pocula co mi kamaratka vyrozpravala.
@dragonfly1 Nepovedala som, že je to trápne, len že si každá myslí, že hneď bude niekde na titulke, čo je kravina.. vieš, skôr ide o to, že máš nenormálny tlak na psychiku a ono to nie je také ružové, ako sa zdá, hlavne keď zistíš, že tvoja konkurencia okolo sú samé s prepáčením šlapky a to, že nie vždy k tebe bude každý milý, pretože modelingový svet je samé bahno.. proste odpad.. žere ti to čas a keď ťa niekto zmachlí a potom sa pozrieš do zrkadla s tým že "toto nie som ja" a keď niekde stojíš tri hodiny s tým, že sa máš otočiť doprava, dolava a potom ťa už bolia ústa z tolkého usmievania sa.. o nechutných rečiach fotografov ani nehovorím.. plus to, že väčšina tých báb skončí len niekde na zozname v agentúre a tie čo sa uchytia, tak to sú naozaj také baby, čo nielen toto všetko pretrpia ale držia hladovky a neviem čo.. ak niekto hovorí, že je to tak, je to blbosť.. keby máš 175cm a 40 kíl tak ťa za to v agentúre akurát tak pochvália.. ja to nemyslím v zlom, len nech sa na to pozrie aj z druhej strany.. prečo neskúsiť, ušetríš si toto + za tie prachy to nestojí... a okrem toho, naozaj niekto túži po tom, aby bol navlečený v nejakom divnom kostýme, ktorý ti ledva zakryje to, čo má? a plus prečítaj si @19 má pravdu, jeden z dôvodov prečo som si jedného dňa povedala, že sa môžem na nejaké modelkovanie vykašlať.. vieš kolko vecí je lepších ako toto? neskutočne veľa a zase túžiť po niečom, len aby sa človek mohol pochváliť že jééj, som modelka, tak toto je úbohé a okrem toho to, že jej opitý kamarát povie, že na to má neznamená, že to je aj pravda
pytat si za fotobook robia len žebracke agentury ktore preživaju len tak tak...to len u nas tak zdieraju ludii leob aj tei fotky co nafotia stoja za velky kok...vo viedni som robil modela a nikdy som neplatil za fotky ze este ja by som mal platit to neexistuje to su iba take slabe smiesne agentury co inak nevedia zarabat,posli mi fotku dievča a ja ti poviem ci sa ti to oplati alebo nie...
kašli na všetkých týchto ľudí, ktorí ti píšu blbosti...môžeš sa tam dostať...aj ja tam chcem ísť, ale musím ešte pracovať na sebe, tak, tu sa ňou môžeš satať: » www.elitemodels.sk/sk/... a máš tam staň sa modelkou veľa šťastia...je to aj môj sen ...len rodičia...vravela som to mamine, ale ocino ešte nič nevie tak máš možnosť
@rheia počuj 176 cm a 45 kilo? stačí jej 170 a čť kilo s jej rokmi mať nemôže, keďže má len 17 tak by ju nezobrali, musí mať minimálne 49, je jedno či je to zopár kíl hore dole....
skus to, každý tu píše o šlapkách, nieje to pravda.
Jedna moja kamarátka je modelka a dostala sa tam tak, že ani nevie ako... Kamarátky ju tam prihlásili a vybrali ju... Je naozaj velmi pekná a je tam asi pol roka a bola už aj v pekingu.
A fotobooky? stým si nelám hlavu, ak nato máš tak budú teba prosiť o to aby si ťa mohli nafotiť, a nepotrebuješ nato bohatých rodičov, oni budú platiť tebe, a ak sa nikto neozve tak smola no...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ani rodicom v tomto moc never
je na smiech počúvať drísty okolo modelingu ako - si z malej dedinky, nie si miliónárka a ani tvoji rodičia, musíš sa s každým vyspať, atď...
proste ak máš sen tak sa ho snaž naplniť a kašli na ostatných...vieš na slovensku (prikláňam sa k názoru @obliviate ) panuje neuveriteľná závisť...študoval som tu rok a ak mi auto neobišli s kľúčom najmenej 5x tak ani raz, nevraviac o sfukovaní pneumatík...proste na Slovensku nikto nedopraje tomu druhému, každý hrabe len pre seba, čo nie je zlé, but by the other side niečo to o človeku napovie...
Ako skusit to mozes ale hovorim ti iba ako to je. A co vsetko som okolo toho pocula co mi kamaratka vyrozpravala.
a ver že viem o čom hovorím
Jedna moja kamarátka je modelka a dostala sa tam tak, že ani nevie ako... Kamarátky ju tam prihlásili a vybrali ju... Je naozaj velmi pekná a je tam asi pol roka a bola už aj v pekingu.
A fotobooky? stým si nelám hlavu, ak nato máš tak budú teba prosiť o to aby si ťa mohli nafotiť, a nepotrebuješ nato bohatých rodičov, oni budú platiť tebe, a ak sa nikto neozve tak smola no...