Dnes som to akurát pozerala a neviem, na čo sú tam tí moderátori? Veď len šepkali a ani rozhovory nejak v zákulisí nerobili, len ten Bruno Ciberej, hoci ho tam vidieť nebolo.
Ten Kramár ešte aspoň niečo hovoril, ale potom tá Barborka bola j
a tak pre barboru j eto prvykrat co nieco take moderuje ved doteraz bola len rosnicka takze jej to chvilu potrva kym sa rozbehne ale tak ja jej tu sancu prajem
neviem, nepozeravam to.. ale ja osobne by som sa nejako nestazoval na to, ze kramar a nejaka barborka usta neotvorili.. to je podla mna skor pozitivny fakt
ja som dneska kukala reprizu (dlhe popoludnie) a tiez som sa cudovala,ze tam toho bohvieako nenahovorili...ale zas su to kastingy a treba hodnotit az po nejakom urcitom pocte prenosov...pohotovost moderatorov, shcopnosti a tak..aj ked tie niektore vstupy mi prisli az moc hrane - ako sedeli pri fontane alebo na konci, ako jej lestil topanky
ti moderatori zastavaju svoju funkciu podla mna dobre, tak, ako to bolo aj na americkych ci anglickych castingoch, oni maju robit len kratucke rozhovory so sutaziacimi, a s adelou a pycom sa to teda porovnat neda, oni su svetovi, na nich nema nikto, takze...
a tiez je to divna dvojica, 60rocny s 20rocnou... ale cous..
Ja som si včera pustila prvú časť (z archívu) a myslím že tí moderátori sa tam snažili skôr utešovať a povzbudzovať a tak... ale ako dvojica mi k sebe nepasujú, tiež som z toho mala občas pocit akoby sa snažili dohodiť mu mladú milenku alebo čo...
Ale však... asi treba pozrieť už potom neskôr akí budú...
barborka mala pekne ostať v ružinovskej televízii a recitovať naučený scenár v tej hitparáde. na to je tak akurát. inak nemá na moderovanie žiadne vlohy, žiadnu pohotovosť reagovať. nič. suchá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Veď nie košický kasting bude prvý??
Kramár vyzerá ako starý úchyl pri tej "rosnicke", jak keby ju chcel posukat...
Absolutne nevhodna dvojica, ktora sa ani nahodou k sebe nehodi.
ti moderatori zastavaju svoju funkciu podla mna dobre, tak, ako to bolo aj na americkych ci anglickych castingoch, oni maju robit len kratucke rozhovory so sutaziacimi, a s adelou a pycom sa to teda porovnat neda, oni su svetovi, na nich nema nikto, takze...
a tiez je to divna dvojica, 60rocny s 20rocnou... ale cous..
Fúha, ty si nejako prudko rozmýšľavý inteligent ...
Teda ak si niekto v telke pozrie dobrý film tak to je akože úbohé?
Ale však... asi treba pozrieť už potom neskôr akí budú...
@16 No jasné, to si nevedel?
ta dievcina tam len stoji a vyzera, moderatorka najvacsieho projektu tohto roka.. troska hanba