čuvajte si chcem jebnúť modrú farbu na vlasy ale aby to malo dobrú farbu tak si musim dať vytahnuť farbu z vlasov aby boli blonďavé neviete kolko stojí to "vytiahnutie farby" (neviem jak sa to normalne volá ) ..? ale nechcem to na celu hlavu ,ib
@0 kým mi drbalo viac ako teraz behal som s čiernou hlavou... kaderníčka mi to odfarbila a potom som mal vlasy hrdzavé za 20e... blond farbu s obsahom peroxidu kúpiš do 3e potom ti chytí hocičo...
yes boze holky som rada ze nemam az tak znicenen vlasy lebo tne peroxid som nemala na hlave.. a ty hej baba si to nedavj vzane kd totak skodi pootm budes lutovat o to sa stavim ta to omrzi alebo ako tu pisu baby ze sa to rychlo zmije proste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
netuším, koľko stojí peroxidovanie v kaderníctve ale na jeden prameň ťa peroxid aj s melírovacím práškom vyjdú do 5€
a strašne moc to ničí vlasy
@strangelady peroxid cca 80 centov a prášok 1e (alebo naopak
a hej, nici to vlasy ale raz sa zosvetlit da skorej ta modra farba bude draha
je to do 5€???????
JE!!!!!!
a ja som za peroxid platila dosť, lebo som ho mala na celú hlavu a tak 4 fľaštičky som potrebovala
a vlasy boli takéto
to ti verím... ja mám skoro štvrtinu hlavy a ten rozdiel je obrovsko obrovský
do 5€ -> (-∞;5) < 5
2 patrí do vyššie uvedeného intervalu => obidve máme pravdu.
howgh!
+ ešte mohol to byť nejaký môj reklamný trik, haha
ja to žiaľ neviem porovnať, lebo na sebe nemám zdravý vlas ani jeden, ale tak....dosť škriabe ten chemlon ale čo už no. za krásu sa musí trpieť
a tá modrá farba je fakt dosť drahá ... :/
JEB nato
ale to choj kupit do drogerie si vypytaj peroxis s práškom, zmiešaj ak farbu a daj na vlasy..do 2,50 by ta to malo vyjst
a ked už modru farbu tak určite si nedávaj tužidlo...a modru farbu som envidela ešte v obchodoch
ale odporučam na farby
metalshop.sk
hiraxshop.sk
snowboard-online.sk
volaju sa dorections