Video nečakajte, toto som nechal len s obrázkom, ale zaujímalo by ma, čo si myslíte o mojom coveri. Je to už postaršia nahrávka z jednej klavírovne. (Originál - Wayne Cochran)
Ďakujem ak sa vám to páči, môžete to video rozkliknúť (klik na názov videa alebo logo YT) a pozrieť si aj ďalšie. Poprípade môžete potvrdiť odber. Budem fest rád.
dost sa to blizi eddiemu, ale podla mna to kopirujes az prilis a je to tam pocut, aspon mne sa zda, ze sa niekedy dost musis snazit aby si bol tak nizko posadeny
@n0win0u Nie ja mám dosť podobný hlas v nižších polohách, určite nebol zámer kopírovať, možno som prispôsobil spev tej veci,ale inak mám rovnaký mumlák . On to spieva aj tak o oktávu vyššie, ja som z toho spravil basovú verziu.
Ludze, vďaka Ak ma chcete podporiť, tak dajte odber alebo si pozrite moje ďalšie "vysokokvalitné" videá : ) (Pre menej osvietených rozkliknite logo YT alebo názov videa, kliknite potom na moje meno(kanál) tam je aj odber potom už Za podporu a hlavne odbery budem fest vďačný, dáva mi to motiváciu sa hudbe venovať ďalej.
@hellium To long nights chcem nahrať znova, je tam tá rezonancia, lebo to bolo len cez webku robené a tiež sa mi neľúbi ako tam vyzerám : D. Ešte chvíľu potrvá kým budem fakt zvukovo kvalitné veci robiť.
@wolskeoko to som si pôvodne hral len sám pre seba, po dvoch rokoch som to len zverejnil. A coverím čo sa mi páči, aj keď to nikto nepozná možno, ale nemám len balady, ani už nechcem : )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
vlastne...ten hlas sa mi fakt páči!
Ale milujem tvoj hlas!
A raz sa tak pekne naučím hrať na klavíri aj ja.
len škoda tej rezonancie
budem uprimny, cover nic moc, ale mas dobry hlas.
A vobec? preco vsetci coverite balady?
ale predsa len dobre