Ja som dneska spal do 10,00h, pootm som si dal kavu a nejake keksiky, potom som si bol vonku zapalit..potom som sa hral asi tak do 17,30h na otcovom notebooku som surffowal a tak pod. x smiley:
vstal som o druhej, najedol sa, pozrel dva zápasy, bol som po nich maximálne nasraný, najedol som sa, sadol som za pc a som tam doteraz... asi ako každá nedela
Ja som sa zobudil , potom som sa pozrel na plafon (Hm ) , vztal som z postele , dal si ranajky , vratil sa do postele , vztal z postele dal si obed , isiel na Lets Dance a teraz som tu
pri pc na nete, pozrela 2 filmy, jedla, nadajala som sa bylinkovymi cajmi, skusala som zonglovat so 4 loptickami, farbila som mamine vlasy, zmyvala som si vlasy a tak...nic moc
@krvaaa Nie all znamena ako vsetkym hm..ved ked sa pise na pokecy tak do predmetu ked sa da ako ze to all tak to vidia ako vsetcy co su v tej miestnostiy prihlaseniy hm ALL = vsetkym
Ja som vstala nezvyčajne skoro (o 11), spravila som si poriadok v skrini (konečne), hrala som sa, snažila sa spraviť webku, potom sa hrala, potom som sa zase snažila spraviť webku, potom som sa zase hrala a teraz som si konečne spravila webku podľa mojich predstáv ^^
vstal som zapol som pc prezrel si zalozky najedol sa hral som prelozil vysavanie a upratanie skrini atd. na zajtra hral sa dalej potom som sa naobedoval pozrel som si trapny film znovu prezrel zalozky zas sa hral zas jedol a zas dokukavam filma chystam sa na spanok..
O dvanástej ma zobudili že je obed, najedla som sa, šla som babke zagratulovať k meninám
Odtiaľ som šla s kamoškou na kávu, káva sa pretiahla na dosť dlhú dobu, išli sme domov, po ceste sme ale stretli kamaráta tak sme sa išli nachvíľu prejsť, z chvíle boli dve hodiny a potom som šla domov Toť vše.
O 11 som vstal, zapol som PC, objednal si jedlo, vrátil sa s5 k PC, poslíček ma ojebal o 40c aj napriek tomu, že som mu dal 50c tringelt! , najedol sa, pobudol ešte chvílku pri PC, potom som si pozrel nejaké veci do školy, osprchoval sa, šiel s priatelkou na nočnú prechádzku mestom a asi pred 15min som sa vrátil.
skoro rano..asi tak o druhej som grcal potom som sa zobudil o osmej a bolo mi zle ptm som zaspal do nejakej pol 11 ..ptm som sa sprchobval a bol na nete a okolo 1 sme isli k babke kde som bol na compe ptm som isiel s jednou kamoskou von ptm domov ptm s druhou kamoskou von a zas domov a ptm na nete a teraz sa zacinam trocha ucit
išla som na stretko z editorkou, potom som nakupovala a kupila si geniálne šaty, zjedla nejaké jedlo a teraz kvasím na nete a snazim sa prinutit robiť ruštinu..
@wale hadam len nefandis chelsea? ..alebo nejake ine zapasy si myslel?? ..lebo ja som pozrel 2 zapasy a bol som maximalne spokojny ...az juventus ma teraz trochu sklamal
sranda je ze ten ALL existuje tu na birdzi no a co som robil ?bol som pozriet na futbal v susednej dedine , prehrali sme. potom som postaval a pofajcoval na ulici a teraz som na nete
@35mielikki mohol tu byt aj milion krat lenze ked vypol birdz sa neodhlasil tak sa ukazuje ze bol prihlaseny iba 2 krat aj ja to tak robim , bol som tu uz tisickrat a ukazuje sa mi 5 krat prihlaseny
@belzeboss áno Chelsea a okrem toho mám rád aj Liverpool a samozrejme nemusím United, takže ani výsledok toho zápasu ma nepotešil už len kvôli tomu že United majú o ďalšie dva body naviac, keď Chelsea remízovala... plus to vyradenie Interom cez týždeň, som maximálne nasraný a znechutený
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ale PRD. nie, chcel som sa učiť a namiesto toho som sa tu tak akosi flákal.
Dufam ze ti tato informacia bude uzitocna
BAZINGA!
Odtiaľ som šla s kamoškou na kávu, káva sa pretiahla na dosť dlhú dobu, išli sme domov, po ceste sme ale stretli kamaráta tak sme sa išli nachvíľu prejsť, z chvíle boli dve hodiny a potom som šla domov Toť vše.
to najpodstatnejšie to vyšlo
Pardon. Klamem. Bola som doma a robila som domáce práce.
prdko v tom čase som mal už BMW -áčik
filip