povedala mi ze momentalne sere na mna ale ze neni konec..a uz davnejsie mi povedala eze nevie ci ma lubi...fakt ma to sere..naco mi navypravala jak ma lubi ked si neni ista, alebo to vobec neni pravda?teraz ma to zbytocne trapi...
Chalani chalani...no teda mať vaše problémy... inak dosť vhod mi prišla táto téma...aby si aj baby- alebo aj vy- prišli na svoje, odkazujem vás na svoj blog
A inak, nechcem sa tu teraz začať dušovať, že baby sú najlepšie a tak...aj medzi nami aj medzi chalanmi sa najdú sprostejší jedinci... ale to je snáď jasné
No jasne.......ze su medzi nami rozdiely....a absolutne neviem o co tej holke ide....ale ked ti povedala,ze serie na teba a nie je koniec? to je nejake zvlastne nie?
Ako spomenula Iwes, ako moze na teba srat a nebyt koniec? To je dost divne... A z tohto velm istrucneho popisu nikto nema ani len sajn co sa stalo a tazko ti na to niekto nieco povie. A nevysvetlil si si nahodou nieco zle?
co my baby??ako te sme hned setky rovnake??:. skor ona ..o co jej ide! .. sak poodla toho co si napisal..jak keby si bol nejaka handra - tak ti to povedala ... ja kebyze som chalan uz je po nej ..
Posli ju do pice, bab este bude. Budes akurat tak chudak, ktory cakaja jak verny pes panicke pri nohe. A ta si na teba zmysli len ked bude mat naladu. Na svete su miliony zien, jeb na nu, najdes lepsu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov