Ludia, fakt potrebujem pomoct, je to zvlastne ale moja kamaratka mi zacina leizt na nervy. Nikdy som nepredpokladala ze nieco take vobec vypustim z ust, ale pretiekla posledna kvapka. Zacalo to tak, ze asi pred rokom flirtovala s mojim priatelom predo mno
a toto je najlepsia kamaradka? ktora sa po tebe iba opici, a dak dalej? by som ju osral a este by som si nu aj vytrel rit. a naco by mi bola taka zasrata kamaratka?
sa na to vykasli, ked sa ta bdue na nieco pytat kde si daoc kupila povdz ze v BA ze si tam bola sa pozriet. alebo jej povedz ze envies, lebo ti to kupila mama. A bodka. nohy do X to mi pripada ako keby ti azvidela ked ti to uz dlho nepovedala. taka kamaradka nie je kamaradka
ano ja viem, lenze to je na tom, ze ja ju mam rada proste si niekedy poviem ze ju nenavidim, aka je pica, lenze ked sme spolu, je sranda, a tak....niekedy je s nou super a niekedy ma vie nasrat...
toto poznam... mne sa to nastastie nestalo ale mojej sestre... snazila sa nejako vychadzat s nou aj nadalej, ignorovala vsetky tie trapne poznamky a neviem co vsetko aby sa nehadali stale. a trpela pri tom. ale nevidrzali to... teraz su totalne pohadane... tak si myslim, ze by si to nemala drhsie natahovat...
ja to chapem ...aj ja som mala najlepsiu kamaratku a mala som ju rada ako sestru lenze ona sa ako kamoska nespravala.Znicila mi vsetko ,co sa dalo,vsetky lasky...aj tak som ju mala rada ,ale teraz ked sa vidava a ani na svadbu ma nepozvala a este si vymyslela totalnu kokotinu ,ze preco uz sa s nou nebavim hoci ju mam rada,ale mam aj svoju hrdost a su aj ine kamosky ovela lepsie ako ona.Ked tak skus sa s nou o tom porozpravat a ked nie ,tak jej daj zbohom.
ja som tiez mala super kamosku.....ale nakoniec som zitila ze je p**a....zacala sa predvadzat pred chlapcami a vzdy ked sa apon jeden na mna usmial thak povedala ze to je na nu!poriadne mi zneprijemnila zivot ale thak som sa vratila k byvalej spoluziacke(skola nas rozdelila) a teraz je to super mame super partiu a mam sa radi i ked niekedy na seba ponadavame ale hovorime si vsecko do oci a neohovarame sa! a teraz bys om ju nevymenila za nic ine skus ju vymenit!
Red-hawko asi preto ich zaklada aby sme jej pomohli! a tho neni pomoc ked jej napises ze nech jej povie ze mas ist dpc! myslis ze to jej pomozes! a sama pisala ze tho spravit nechce!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
sa na to vykasli, ked sa ta bdue na nieco pytat kde si daoc kupila povdz ze v BA ze si tam bola sa pozriet. alebo jej povedz ze envies, lebo ti to kupila mama. A bodka. nohy do X to mi pripada ako keby ti azvidela ked ti to uz dlho nepovedala. taka kamaradka nie je kamaradka
ak ano tak ju posli dpc
ak ne tak nechapem preco zakladas take zbytocne temy
ale tak co jej mame napisat?
mam dat setky moznosti?
POvedz jej jech neopakuje
povedz jej nech si nekupuje to iste co mas ty
povedz jej nech ta neuraza
posli ju dpc
povedz jej ze sa s nou uz nechces kamaratit
hod ju pod vlak
povedz jej nech sa nestara do tvojho zivota
ignoruj to vsetko a bud rada ze mas aspon jednu kamaratku
povedz jej ze sa ti nepaci jej spravanie, a ak v tom bdue pokracovat, ze uz nebudete kamaradky
staci?
A urazit sa za to nemoze...