Tak, ja som zacal pisat knihu.. TAk trosku rozbehnem debatu o mojej knihe.. Vojensko-romanticko-vedecká kniha zameraná na sci-fi science fiction! Je to o vedcoch, vojakoch, co chcu sa dostat do minulosti a preskumat minulost, lenze ako to byva, tak vzdy v
ak si niekto mysli ze napisat knihu je rychly sposob ako sa preslavit ci dostat sa k peniazom tak je na omyle a hoci svk je blby narod za jednu vec som vdacny bohu ze tu sa narozdiel od ameriky prepadaky nezverejnuju kazdopadne drzim palce
tak na pisanie takejto knihy si vyžaduje mať vedecke technicke analiticke vedomosti odbornika ktorý s tým už ma neake skusenosti. preto píšem len poviedky z bežneho života ,pochybujem že tu knihu dopišeš
fajn ze pises, len to nerob moc komplikovane... ja som to tak urobil a zo slubne vyzerajuceho scifi sa vyklulo nieco, co sa zamotalo do vlastnej sieti konspiracii a klamstiev
Ok diky za podporu, teraz to trosku prerabam, lebo nechcem aby mi do toho spoluziaci nakukali
Je to romanticke, sci-fi, komedia a este aj par zhlukom vedeckej fanazie.. Ale vsetko skusam aby to naozaj zapadalo do reality a nie tak ze to nezapadne a bude to uplna kravina...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ja pisem komediu ktora je realne prezita
Je to romanticke, sci-fi, komedia a este aj par zhlukom vedeckej fanazie.. Ale vsetko skusam aby to naozaj zapadalo do reality a nie tak ze to nezapadne a bude to uplna kravina...