kto mi poradi,co je lepsie???mam prsia,normalne sa s nimi mozem chvalit..ale zaase..zvacsilo sa mi brucho,uz nie je ako dakedy a narastol mi zadok..nie kufor,ale mam ho taky vypuceny..nie obrovsky,ale tangace zase nenosim..kamosky mi radili,ze ked schudne
no hlavne sa musis pacit sama sebe ... nechudni koli niekomu.a prosim ta co chces chudnut?? mas 180 cm a 56 kg...idealne nemozes byt zasa vychrtla...to uz neni v mode. tak byt tebou tak si necham nejaku tu oblinku, je to zevraj viac sexi ako ked chlap chyti kost. A ked budes robit brusaky a nejake cviky na vytvarovanie zadku, tak myslim ze prsia nestratis.
no ja si tiez myslim, ze podla tvojich mier nie si nejaka moletka DD vy baby v tomto smere zvyknete dost zvelicovat
ale pokial mam vyjadrit svoj nazor, tak ja by som odporucil mensi zadok aj na ukor poprsia ako naopak...ale to je len moj nazor, kazdemu sa paci nieco ine
ja by som navrhoval nic na sebe nemenit zober si to uz len ako dost blbu perspektivu: Michael Jackson minul mailant na plasticke operacie raz sa mu nepacilo to potom nebol spokojny s tym na coho ukot sa mu to pacilo chapes? a tak dalej a tak dalej a v styridsiatke je s teba monstrum nemen sa si krasna
nechudni. len ak chces, daj si kazdy vecer alebo ked sa ti bude chciet, niekolko brusakov a nejake cviky na zadok. tym si trosku vyformujes postavu a ani tvoje prsia tym neutrpia
Ja mam priblizne taky isty problem chcem schudnut ale cim viac sa snazim tym viac priberam niekedy mam s toho depku a niekedy to neriesim ak ti mam poradit u chalanov zabera velke prsia a mensi zadok robila som brusaky brucho mi opeknelo a prsia sa zmensili inak cim viac si pri sebe tym väcsie mas prsia len tolko ti poviem
Mami chcel jednu tatranku a jednu horalku kupis mi obidve ? Nie Ferko, mam tu korunky len an jednu, ktoru chces ? UuaaAaaaaAaaaaaa ale ja chcem obidve UAaauauaaa, ja chcem obidve .... ale ja ti ich nemam ako kupit viac koruniek nemam pri sebe....
Zivot je kompromis, rozhodni sa ...
Dada161: Ci mviac sa snazis tym viac priberas, vacsinou je to koli tomu, ze az ked clovek zacne chudnut zacne skutocne rozmyslat nad jedlom, viac myslienok s jedlom vacsi hlad vacsia chut.... Nesnaz, sa chudnut, snaz sa nejest nezdravo.....Potom budes nad tym rozmyslat len ked prijde na to, ze budes mat jedno pred nosom...
Nezdrave pri jedeni je: Prejedat sa, Jest mastne jedla, Jest vela sladkeho, Jest malo zeleniny.... Ja taktiez odporucam jest pomaly a pri jedle nerozpravat... Viac ta to nasyti, aj si to viac vychutnas ked nebudes rozpravat. Jednoducho: Ked jes Jedz
Ja som napr. so svojou postavou spokojna... som aká som a nasilu to meniť nechcem. cvičím to sa priznávam ale len preto aby som doma netrčala vkuse... nuiekedy si idem zabehať zahrať tenis korčulať a tie brušáky nech mam pevnejšie bruško... ale zase nebudem dietovať alebo sa snažiť zapôsobiť na chalanou tým že sa budem trápiť, ak sa niekomu nepáčim aká som tak sa nebudem ničiť... a vraj mám skvelú osobu a to niektorym ludom staci...
ja mam OPACNY problem...a niesom spokojna..brucho mam skvele (obvod-59cm) mam ho vypracovane bo sportujem a kazdy druhy den mame posilku, dalej zadok (tiez s posilky vymakany...obvod- 87cm) a prsia? pevne! perfektny tvar! (s posilky tiez..ale obvod?-79cm (cize nic moooccccccc!)vlastne prsia mam male to chrbat mam velky!takze sice kazdy ze skvela postava ale co s toho kej brucho zakryje tricko a zadok sukna? no a prsia?kazdy vidi male!!! takze ja chcem pribrat (a nedari sa mi to inak meria 170cm a vazim 50kg)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale pokial mam vyjadrit svoj nazor, tak ja by som odporucil mensi zadok aj na ukor poprsia ako naopak...ale to je len moj nazor, kazdemu sa paci nieco ine
Zivot je kompromis, rozhodni sa ...
Dada161: Ci mviac sa snazis tym viac priberas, vacsinou je to koli tomu, ze az ked clovek zacne chudnut zacne skutocne rozmyslat nad jedlom, viac myslienok s jedlom vacsi hlad vacsia chut.... Nesnaz, sa chudnut, snaz sa nejest nezdravo.....Potom budes nad tym rozmyslat len ked prijde na to, ze budes mat jedno pred nosom...
Nezdrave pri jedeni je: Prejedat sa, Jest mastne jedla, Jest vela sladkeho, Jest malo zeleniny.... Ja taktiez odporucam jest pomaly a pri jedle nerozpravat... Viac ta to nasyti, aj si to viac vychutnas ked nebudes rozpravat. Jednoducho: Ked jes Jedz