@schizofrenik - youtube a ceknito je o videach, my chceme robit telky, cize nie je podstatne video ako take, ale telka ako celok. ze si clovek urobi telku, moze si tam davat svoj serial, svoje relacie, svoje videoblogy, budovat si svoj divacky fanklub...
je to podobny pohlad na multimedialny obsah, ale trochu inym sposobom... snad sa to ujme... a ked nie... tak mi bude smutno
inak, neurobili by stye, ze by sme mohli nahrat take to logo telky, ktore by bolo v horom rohu, aby som ho nemusel davat do videa ako novu vrstvu (lebo to dlho renderuje potom )
na pokeci nemozes mat inu fotku ako seba a ani seba upravenu (!!!), pop.r ak mas umelecku seba, tak ani to nemozes, za vsetky dobre veci tam musis platit, je to posiate uchylmi a pedofilmi a je to celkovo hovadina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
I keď PAWLO TV je zatiaľ vo výstavbe
@2 - určite nejaké namakané servery od SUNu za nehorázne peniaze
je to podobny pohlad na multimedialny obsah, ale trochu inym sposobom... snad sa to ujme... a ked nie... tak mi bude smutno
uz som si zacal robti logo:
pozrite: » tv.birdz.sk/telka/oxyz/...
inak, neurobili by stye, ze by sme mohli nahrat take to logo telky, ktore by bolo v horom rohu, aby som ho nemusel davat do videa ako novu vrstvu (lebo to dlho renderuje potom )
na pokeci nemozes mat inu fotku ako seba a ani seba upravenu (!!!), pop.r ak mas umelecku seba, tak ani to nemozes, za vsetky dobre veci tam musis platit, je to posiate uchylmi a pedofilmi a je to celkovo hovadina