mhm budem prva ktora nenapise jeziiis ake su uzasne? nie som fotograf ani nic podobne, ale.. ALE... za prve mi to pride ze si tu robi reklamu. za druhe fajn fotky su hezke ale ako povedal tenpatic ta zrkadlovka a PS dokaze divy. za tretie mam otazku mozno som sprosta ale na jednej fotke je pavol koval, na dalsej pavol koval ml. to si akoze stale ty? a na niektorych nie je vobec nic... take matuce mi to pride. najlepsia fotka co mne sa paci su tie kolajnice s tym slnkom.. ostatne trocha moc prehnane sa mi zdaju...
AHOJ PALI..TO SOM JA DNEISA..POCUJ MAM NA TEBA PROSBU..NEWIEM CO WSETKO FOTIS ALE POTREBOWALA BY SOM SI UROBIT BOOK NA FOTOMODELING..BY SI MI NEUROBIL NEJAKE FOTECKY??SAMOZREJME AJ ZAPLATIM..LEN NEXCEM NEJAKEHO BRUTLA FOTOGRAFA LEBO NEWIEM CI BUDEM USPESNA TAK PRE ZACIATOK..BY BOLO DOBRE AK BY SOM TO S TEOBU SKUSILA..CO TY NATO??KONTAKT NA MNA TI TA KAMILA ALEBO...NAPIS MI AJ NA ICQ AK BY SI MAL ZAUJEM-498502647
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Páčia sa mi tie farby...
a pise sa aby*
Mne sa to nezda byt az take perfektne..ale mas to oko...to je podstatne-viac sa uc fotit!nechodis do nejakeho FOTO-kruzku???
» www.birdz.sk/webky/fotka.php...