od toho podvodu co spravila mojsejka co mala ist do väzenia som sa tesil na dalsi skandal mojsejovcov a tak som sa dockal sranda to no, ale pre niekoho asi nie
btw cez prázdniny som bola v Košiciach a zvonili sme s kamoškami u Mojsejovcov že sa chceme odfotiť s Braňom, a on nám len odkázal že má prácu a poslal podpis karty!!! takže tak mu treba, keď má také maniere!!!
@radulik7 mňa sa nepýtaj, ale rozhodne to nestálo za to keďže som sa na najväčšom slnku trepala po neskutočne obrovskom kopci ale mám podpis kartu a fotky pri ich dome
@pernik vieš že mi to bolo totálne jedno, keďže bývam 500 km odtiaľ a už sa tam asi nikdy v živote nedostanem? Podľa mňa mal byť náhodou rád, že má "fanúšikov"
@stage Ja nesudim ludi podla bulvaru. A najviac neznasam zavist. Nora je svojska a co...kazdy sme nejaky...preco by som ju mal odsudzovat...nie mne je sympaticka a vobec sa to nehambim povedat.
no čo sranda musí byť ale zdá sa mi to dosť zvláštne že to tak prezentuje svetu.. podľa mňa len skúšajú národ alebo si strielajú alebo žeby boli fakt až tak blbí ??
@Tenario Ja som sem len dal fotku, nič viac. Závisť nulová, súdenie podľa bulváru žiadne. Ona sa sama tak vykresľuje svojimi názormi, slovnou zásobou, prostredím, v ktorom žije, hodnotami, ktoré vyznáva.
obaja su mi sympaticky ako ten voz hnoja co bol na peresi, inac nora by mala ist do basy lebo neverim ze ten majetok je cisty a branko je na dobrej ceste do bran pekelnych alebo do liecebne, oboje je voprus
@stage trochu musím nesúhlasiť. tým že si uvedomila kto je braňo, prejavila aspoň trochu inteligencie. Má veľa peňazí a má z toho maniere, ale to všetci bohatý ľudia. každý sme dáky a hoci ju nemusím, až tak zle si o nej nemyslím ale ani za dobre ju nemám ale cele slovensko si mysli svoje... každý vie že sa rada ukazuje v telke...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
A teraz podte do mna
Pocikal si Gucci nohavice
Kks, raz som napísal na youtube pri jednom videu komentár ZA Noru a všetci sa do mňa pustili ako supy. Strašne slepí sú niektorí ludia.
@pernik vieš že mi to bolo totálne jedno, keďže bývam 500 km odtiaľ a už sa tam asi nikdy v živote nedostanem? Podľa mňa mal byť náhodou rád, že má "fanúšikov"
On raz streril do pekla a teraz ho tam čerti kúšu
a moja nora vola svoje pohlavie šušu
xD
ale sak nech si robia co chcu aspon sa pobavime
Inak mať za manželku také niečo ako je ona, tak sa asi tiež uchlascem k smrti.