podľa mňa sú. a koniec, ďalej je mi to jedno, je mi jedno, ako údajne vyzerajú a kto ich údajne videl. je to asi tak horúca téma ako moje nohy bez ponožiek.
o mimozemstanoch si myslim, ze su niektori do pohody, hrame sa spolu, chattujeme a kadeco ine...niektori su uplni hajzli, ktori ta podrazia, tvaria sa, ze su kamosi a potom hned ako odides ta zacnu ohovarat...proste spiny.
mimozemstania su. ako presne vyzeraju ti povedat neviem, lebo je ich podla vsetkeho viac druhou.
a vediet onich vie hlavne iste ...skupiny v usa. udajne kedisi davno podpisali predstavitelia armady usa z nimy dohodu o vyuzivanii mimozemskich technologii na tajne projekty armady usa. udajne aj kdesi na nejakej zakladni maju aj tzv "lietajuciii tanier" .
s tymy politikm to hej vyzeraju ako mymozemstania heheh .... cital som aj take komentare ze somarina naco sem potom pisete ked je to somarina toto je pre tych ktory b celi powdat nazor na tuto temu..inac ste vstci fajn a hlavne sranda..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
inak je dost naivne verit, ze sme vo vesmire jedini ...
estranky? sak na nich som pracovala ked som mala 10 rokov to je bordel
a vediet onich vie hlavne iste ...skupiny v usa. udajne kedisi davno podpisali predstavitelia armady usa z nimy dohodu o vyuzivanii mimozemskich technologii na tajne projekty armady usa. udajne aj kdesi na nejakej zakladni maju aj tzv "lietajuciii tanier" .
tak jasné, že sú a teda sa veľmi dobre maskovať tak aby sme si ich nevšimli.