Čo si myslíte o mopedautách? Som rozýšlal, že by som si spravil vodičák na AM. Ale rodičia ma od toho odhovárajú, že to je blbosť a mám si počkať do 18 rokov na normálne auto. Chcel by som vedieť váš názor, najlepšie od niekoho kto vlastní mopedauto.
Co si o nich myslim? Myslim si o nich, ze to je najväcsia blbost na svete, a je to dokonca nebezpecne... ked idem mimo mesta, a neaky penzista si na tom "fici" 40kou, a oproti ide auto... no fakt nieco uzasne... a ver mi, ze pred spoluziakmi by si nebol frajer, ale za take "super" mopedauto by ta skor vysmiali stary dobry bicykel nie je taky zly
Z praktického hladiska to vyzerá celkom fajn, hlavne konečne šanca mať "auto" aj pred 18mnásťkou, ale zas si predstav, čo by si s tým robil?? 45 km/h, 4kW výkon a automat?? Vieš si predstaviť ako žalostné to musí byť? A to už nehovorím o tom, že prásknuť za to 10. tis euro, je šialené... Tiež nebude najlahšie predať takúto somarinu. Ďalšia vec, čo tu spomenul aj kolega vyššie, budeš totálna brzda premávky a všetci budú mať na teba nervy, a mimo mesta by som s tým ani nešiel, lebo za tú 45 na okreske ťa niekto odbachne. Byť tebou, radšej tie prachy nasyslím a počkám na 18...
@6 a preto s tym mozes jazdit na AM. A ak si myslis, ze si to jednoducho das odblokovat, alebo tak... tak ta upozornujem, ze pre policiu nebudes moc NENAPADNY...
presne ako vraví @5@weeman ... už po pár jazdách v tom nákupnom košíku by som dostával záchvaty zúrivosti... vyčkaj už tých pár rokov a kúp si za tú cenu niečo poriadne
Vyckaj si na normalne auto. V susednom Rakusku je to sice bezne, ale ee.
Pokial ta bavi nosit kruzok do vozika . . . A to este nevies, aky je to pocit ked vo vedlajsom pruhu vedla teba vali kamion . . . ak budes v jeho slepom uhle, tak ta budu vysavat vysavacom A u nas s nakupnym vozikom aj tak na dialnicu nemozes. Blokovanie sa kontroluje na STK. A ver tomu, ze ani sa nenazdas a budes to predavat, napr. ked pride normalne auto.
nechce sa mi citat tie stranky...ale to su tie auta ktore vytiahnu iba istu (nizku) rychlost? to je fakt blbost, hlavne pre chalana si radsej urob vodicak na skuter, ten vytiahne asi viac
som si trochu cital a zistil som, ze na to aby to bolo na AM tak to musi mat ten obmedzovac. Ja som to chapal, ze to bude mat jak tie zavodne auta ze stlacim tlacitko a pojde to len do 45 km/h a stlacim odznova a mozem ist 80 km/h.
@jaro1991 - A prečo by som mal byť nápadný keby som tým jazdil 50km/h tak by to nemali podla čoho zistiť.
@weeman - Tá cena je trochu predražená ale našiel som v bazári z Rakúska sa cca 3 000€ a to sa mi za to zdá ako vcelku prijateľná cena.
Brzda premávky? Veď v meste je povolené 50km/h to že pôjdem o 5km/h pomalšie bude fakt hrozný problém. Mimo mesta s tým jazdiť nebudem ale ja nad tým že by som to kúpil len rozmýšlam aj tak.
Vypadá to jak sračka, jazdí to jak sračka a je to sračka, keď chceš tak moc jazdiť, sprav si vodičák na moto 125ccm a kúp si motorku, za cenu hentoho autiíčka na Desaťkoruny si zoženieš slušnú moto
ludia vy idioti sak ked si uroby vodicak B1 no tak to ma v kapse potom mu to frci 130km a ne 45km.je to sice konzerva na kolesach ale omnoho bezbečnejšia ako skúter lebo na nom skončíte v nemocnici už len preto že vás zrazia pri cúvaní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Pokial ta bavi nosit kruzok do vozika . . . A to este nevies, aky je to pocit ked vo vedlajsom pruhu vedla teba vali kamion . . . ak budes v jeho slepom uhle, tak ta budu vysavat vysavacom A u nas s nakupnym vozikom aj tak na dialnicu nemozes. Blokovanie sa kontroluje na STK. A ver tomu, ze ani sa nenazdas a budes to predavat, napr. ked pride normalne auto.
@jaro1991 - A prečo by som mal byť nápadný keby som tým jazdil 50km/h tak by to nemali podla čoho zistiť.
@weeman - Tá cena je trochu predražená ale našiel som v bazári z Rakúska sa cca 3 000€ a to sa mi za to zdá ako vcelku prijateľná cena.
Brzda premávky? Veď v meste je povolené 50km/h to že pôjdem o 5km/h pomalšie bude fakt hrozný problém. Mimo mesta s tým jazdiť nebudem ale ja nad tým že by som to kúpil len rozmýšlam aj tak.