už nikdy by som netankoval v Tescu. Riedia tam benzín. Cena je síce výhodná no vôbec to neprospieva motoru. Ja som mal taký problém (pri Tesco benzíne) že pri rozbehoch mi niekedy nechcelo ani ten benzín zapáliť až som musel viac pridať tak mi skackalo auto ako amatérovi
A tiež nie nejaké lacné pumpy kde je cena benzínu podozrivo nízka.
Síce si človek povie že pár centov hore dole. Ale pri tankovaní kvalitného benzínu vám to auto vynahradí spolahlivosťou
Vacsinou OMV, ich pumpy su po Slovensku vsade. OMV ma vlastne prisady do benzinov. Obcas SHELL, je blizko servisu, tiez ma vlastne prisady. A potom JURKI-HAYTON ked mam po trase ich pumpu, maju kvalitny benzin, dobru cenu a prisady od Texaco. Ostatne pumpy, len nudzovo, a niektore ani zadarmo
Tesco nic neriedi, paliva splnaju europske normy (ale to asi vsetko od rozkov po jadrove hlavice), no nemaju paliva obohatene o prisady. Takze si treba kupit niekde cistic do paliva a potom jazdit na bacoriny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale najčastejšie slovnaft. Predtým dosť na tescu. A občas na shellke.
a kľudne by som išiel do: agip, shell,
už nikdy by som netankoval v Tescu. Riedia tam benzín. Cena je síce výhodná no vôbec to neprospieva motoru. Ja som mal taký problém (pri Tesco benzíne) že pri rozbehoch mi niekedy nechcelo ani ten benzín zapáliť až som musel viac pridať tak mi skackalo auto ako amatérovi
A tiež nie nejaké lacné pumpy kde je cena benzínu podozrivo nízka.
Síce si človek povie že pár centov hore dole. Ale pri tankovaní kvalitného benzínu vám to auto vynahradí spolahlivosťou