Ahoj. Strašne chcem motorku. Vodicak si budem robiť zachvíľku na a2. Len mám dilemu akú motorku na začiatok. Strašne chcem hondu fmx 650. 28kw. Je to dobrý nápad na začiatok ? Nevyjebem sa niekde na križovatke ak som predtým ešte nejazdil?
Čo sa týka výberu, motorka je super. Sedí sa na nej pohodlne, je spoľahlivá, nenáročná na servis a má svoje čaro. Jazdné vlastnosti takisto super. Na FMXku sa robia aj tankvaky na nádrž, tak sa pekne môžeš zbaliť na nejaký trip. Motorku som síce nevlastnil, ale viezol som sa na nej, keďže ju má kamoš. FMXka nie je žiadne žihadlo ani trháč asfaltu pokiaľ sa jedná o sériovku. Čiže na začiatok super. Aj napriek svojmu obsahu na prvý pohľad. Ale ak by ťa časom začala nudiť, takisto sa z nej dá spraviť ostrejšia mašinka. Ten istý kamoš mal pred terajšou FMX ešte jednu, než vystriedal viacero motoriek. A tá bola žihadlo...doplnky ako KN filter, predpokladám, že aj iná rozeta, záberové koliesko a x drobností ako aj ladené výfuky a tak...zvuk to malo nenormálny, samozrejme aj vyšší výkon a správala sa úplne ináč než spomínaná sériovka...sám mi vravel, že tá išla sama na zadné aj s plynom na dvojke...čo je celkom slušné na váhu motorky A takisto sa dá krásne spraviť za páru € ...minule som akurát kukal prerábky a projekty ak máš rozum, nevidím dôvod prečo by si sa mal vyjebať na križovatke...k motorke musíš mať rešpekt...tak ako som spomenul aj chalanovi v podobnom topicu, ja som skočil z ničoho rovno do 450tky ostrého endura a to je už vražda motorka...zo začiatku sa budeš musieť ovládať, ale potom to bude šupa...a keď ti už rozpisujem čo o tej motorke viem, tak určite spomeniem aj to, že motorka zvládne kľudne aj ľahší terén, poľné cesty atď
Hej hej. Má svoje čaro to je fakt. Keď ju vidím poupravenu ak tu behá to je brutalita. Neni to najmenšia motorka tak reku pre začiatočníka či je dobrá. Nestojí ani tak veľa čiže taký stred. Respekt k tomu určite budem mat. Však ak sa hovorí motorka ta môže iba zabiť. A hej vyzerá tak že by zvládla. Diky moc. Už sa neviem dočkať si zajazdiť. Potrvá to ale nevadí.
@mireeec si vezmi, že tu máš upravenú len prednú masku a blatník...otázka 50€ a oproti sériovke jej to dodá dosť nehovoriac ak si tam časom šupneš nejaké polepy...mne sa tie motorky veľmi páčia...a určite si ju necháš aspoň 2 sezóny podľa mňa...áno, ceny sú super, nemáš sa čoho báť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
si vezmi, že tu máš upravenú len prednú masku a blatník...otázka 50€ a oproti sériovke jej to dodá dosť nehovoriac ak si tam časom šupneš nejaké polepy...mne sa tie motorky veľmi páčia...a určite si ju necháš aspoň 2 sezóny podľa mňa...áno, ceny sú super, nemáš sa čoho báť...