Moze baba otehotniet ked ma sex pocas menstruacie?
celkom by ma to zaujimalo, pretoze doteraz som si myslela ze nemoze (ved to ma neplodne dni, ci nie?) a vcera som citala clanok v ktorom sa pisalo, ze aj pocas menstruacie je nutne pouzit kondom ako ochranu pred tehotenstvom..
Moze. Pretoze pekne biologicky povedane aj ked sa uz odlupuju steny maternice, vajicko moze byt stale v maternici a teda moze byt oplodnene a o 9 mesiacov narodene a o 15 rokov pytajuce sa hlupe otazky VZDY!!!!! treba pouzivat ochranu. Ked neotehotnies, tak chytis syfilis a ten ti narozdiel od decka bude na krku cely zivot. trochu zodpovednosti.....
@krutafunebracka ak chces pozri si www.billings.sk sekciu CD, nieco o tom tam mas. Je to kresťanská stránka, tak tie ostatné kecy tam neber potom vazne
@12 praveze to si vsetci myslia...neplodne dni su az po menstruacii...cez menstruaciu mozes otehotniet...lebo vajicko sa moze nachadzat este v maternici...a po menstruacii preto, lebo stielka v maternici sa obnovuje a vajicko cestuje z vajecnikov.....no asi takto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A vraj kondóm by mali mať i tak, lebo môže dostať infekciu.
Aký to mám ľahký život, že ma také kraviny nemusia trápiť.
Ja sa spolieham aj na informovanie chalana aby svojich kamarátov vypustil do sveta a nie do mňa, ale kondóm je kondóm.
@4 @5 lol trochu chabý spôsob ochrany...
Ale ja by som to neriskovala uz len z dôvodu infekcie, ci zápalu.