môže ale väčšinou je to tak že sa jedná o 18ročného chalana ktorý nieje úplne v poriadku a preto nevie uspieť u svojich rovesníčok tak si to kompenzuje...ale nemusí to tak byť starý rodičia môjho dievčaťa sa spoznali keď mali tuším 13 a 18
@barbizonka schádzajte sa tajne, ale ak ide na výšku potom je to zbytočne, vzťah na dialku, to už nie je ono, už len preto, že by ste sa videli občas a ty potrebuješ chalana aby si ho mala stále pri sebe
tak ked ta 14rocna vyzera na viacej a nesprava sa ako typicka 14rocna pinda tak aj hej no, ... postupom casu to bude len a len lepsie no, ale podla mna vo veku 14rokov je zbytocne trepat sa do takych vztahov
tajne sa schádzať, to by asi nevyšlo...naši otcovia sú kamaráti ešte od gympla...chodí k nám každý víkend, aj s jeho rodičmi, však ich poznám od malička...
Moze ale vztah nebude pretrvavat dlho a chalan v takom veku uz je dost zrely na sex, preto sa len dievcata vo veku od 14+ hemzia za chalanmi starsieho veku a zrelsieho typu. Noobs FAIL
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
tá veverička je akože ja...
naprosty suhlas, berie, čo pride :/
pretože mama mi 18-ročného chlapca nedovolí...a on ide po prázdninách na vš...
tajne sa schádzať, to by asi nevyšlo...naši otcovia sú kamaráti ešte od gympla...chodí k nám každý víkend, aj s jeho rodičmi, však ich poznám od malička...
Ako sa moze 18 ročný zalubyt do 14ročnej
A áno, môže.
mlade velmi toho rozumu nepobrali, treba pockat kym sa zacnu vyvijat aj inde ako na hrudniku
vidis to ma nenapadlo.... nemusi byt len ona ta vyspela... ved aj on moze byt 4 roky pozadu