Honcoval som si v jednej nemenovanej budove bez ochrany a pokropil podlahu. Môže tá budova otehotnieť? Neviem, ako by som to vysvetlil našim. Diki za pomoc! Cmuq.
ja už viem prečo stáále keď mám náladu pod psa prídem na birdz čítať fóra.. úprimne a z celého srdca ti ĎAKUJEM!! Už som si myslela, že dnes ma nič nerozosmeje.. milujem takéto fóra (nie je to irónia) fakt ma vedia pobaviť.. a čo sa týka tvojej otázky.. priprav si pre každý prípad peniažky na výživné
no to hej..sama som si všimla..som divná,že? ale tak teraz mám takú náladu..že sama neviem čo so sebou a to som si myslela, že keď mám krámy..som najdivnejšia.. ale asi nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Doprdele, to aby som začal šporiť!
ale hlavu hore.. to bude dobré..bude kompromis a navyše štát prispieva na každé dieťa sumou 22eur tak nesmúť
no to hej..sama som si všimla..som divná,že? ale tak teraz mám takú náladu..že sama neviem čo so sebou a to som si myslela, že keď mám krámy..som najdivnejšia.. ale asi nie
Správca budovy neprispieva?:/
Prirodzene.
a do pici chod...
nie správca budovy nie :/
@lovinqa
aspoň nie som sama
Prepáč..ospravedlňujem sa akurát som jedla..no a zablúdila som na birdz.. tak akosi som sa nesústredila