Moze dievca otehotniet ak budeme mat spolu styk bez kondomu a ona je jeden presne jeden den po menstruacii ? mala by mat teoreticky neplodne dni.. je to mozne ?
noo neviem cital som nieco take ze proste vyjicko v nej nebude dozrete a ze bude v nej vela hlienu cez ktore spermie len velmi tazko preniknu.. cize je len velmi mala sanca ... a mam rad ludi ktory dokazu ku kazdej teme napisat ze to tu uz bolo, uvedomte sa .. tu uz bolo asi VSETKO !!!
aha chapem ... hmm este dobre ze sa to pytam predtym ako som to spravil.. a povedzme ze ak by som to spravil po jej ovulacii .. potom by tiez mohla otehotniet?
krista deti nejebte keď neviete... ti stál chuj tak pykaj keď si nevedel behať na záchod a poprosiť o pomoc pravú ruku ... a určite také veci nerieš na BIRDZi lebo ti tu poradí 1% z celkových užívateľov... pána jána....
jezisi vy ste vazne silny poradcovia ! gumu mam ! jebat viem ! len skuste jebaz kondom ked to jak lizat zmrzlinu cez sklo ! aa nie som si isty vypoctami len viem ze proste pokial dam do nej bez a nebudem do konca tak by to malo byt ok a pokial ma neplodne dni sanca je uplne miziva
noo trosicka ano kazdy cyklus priblizne 1 den sa to posuva ... spravim odhad a stale sa to posunie o +-1 den ... a povedze ze keby dam do nej bez .. zopar pohybov , nie dokonca potom by to malo byt ok ? ja viem ze nic nie je 100% ale ze by to malo byt s najväcsou pravdepodobnostou ok ?
@dokonaly ,, skus si este nieco pozriet o spermicídnej pene ak tak velmi nechces kondom , ale na tvojom mieste by som to urcite nerobila len tak bez ochrany, je to dost nezodpovedne ale tak nechcem kazat, len radim -.-
@dokonaly pocas neplodnych dni je sanca ,ze ju nabuchas asi 10%... ale davaj pozor na to kedy jej plodne dni koncia lebo spermia dokaze prezit v maternici aj 48 hodin. Ked uz musis ist bez kondomu a neberie hak tak sa do nej nesprav.ak by ti aj trochu uslo tak je tam minimalna sanca...
VŽDY je tu percento rizika otehotnenia, aj počas menštruácie. Dokonca teraz nedávno dávali v televíznych novinách, že jedna žena otehotnela a počas tehotenstva otehotnela zas.
to sa mi pacilo ...ako lizat zmrzlinu cez sklo , alebo ako jest rezen obaleny v alobale ....presne tak bez kondomu je to naj ...a den po menzese urcite neotehotneje ...teda za predpokladu ze jebes daco starsie , co uz ma pravidelny cyklus , ne dajaku 14 co prave zistila na co to tam ma a nemoze sa dockat kym to nevyskusa ...ked mas poriadnu babu nic sa neboj vsetko ok , vyhni sa tomu 12 az 16 dnu a si okey
@nicoolka , no este mi logicky vysvetli ako je mozne otehotniet pocas tehotenstva ...a ako je mozne otehotniet pocas menstruacie ..ked menstruacia je proces pri ktorom sa neoplodnene vajicko dostava von z tela a dalsie sa z vajecnikov uvolni az na 14 dne nasledujuceho cyklu ...kde by sa nabralo to vajicko ktore by malo byt pocas menstruacie teoreticky oplodnene ?
@strommen2428 To s tým otehotnením počas tehotenstva som napísala, že som videla v telke. Tak si reklamácie podávaj niekde inde. A o tom otehotnení počas celého cyklu ženy viem svoje. Nikdy to nie je na 100%.
takto. raz mi jeden múdry bývalý povedal, že na mňa by stačilo hodiť ostriekané trenky a už by som bola tehotná. odvtedy sa tým kurevsky riadim a nadišiel čas pustiť túto perlu do sveta, nech dostanú rozum aj ostatní
pozri..bez kondomu/antikoncepcie je VZDY sanca ze baba moze otehotniet...pokial nieje neplodna samozrejme..preto radsej daku ochranu vzdy pokial nechces kocikovat v parku o 9 mesiacov..
15 rokov má jeho priateľka ... kolko má on? 18. Nemáte dom... nemáte auto... nemáte peniaze ste j----tý pretože, čo ak sa vám narodí? Kde to skončí? v decáku hej? To chceš? samozrejme hlavne že si užil - chuj. máte sa naozaj radi? čo potom... na tom nezáleží ak mu neposkytnete domov .. s postielkou a oblečením + jedlo.. ste v prdeli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
dobre, nie je to zrovna vysoko pravdepodobné,... ale može.
čiže áno, teoreticky by mala mať neplodné dni. čiže je možné že otehotnie.
a keď nie, tak aspoň to nepustiť do nej..... (iba ak do úst )
VZDY moze otehotniet ak sa do nej spravis...
ale ak si si taky isty tou mudrou literaturou,
kludne sa spoliehaj na pocitanie plodnych a neplodnych dni, az raz dopocitas...
je taký problém zohnať gumu alebo čo?
možné je všetko