Mám problém a potrebujem pomoc, môže žena otehotnieť keď z penisu pri maznaní vyjde taká mazlavá hmota, žena sa toho chytí prstami a potom si ich utrie ale chytí sa po utretí v pošve. Môže z tohto žena otehotnieť ? SERIÓZNE !!! magoriny nepíšte.
Cize teraz musim zit v strachu, az po najblizsiu menstruaciu ? Neda sa nieco kupit v lekarni co zabrani otehotneniu ? nejaka jedna tabletka ? alebo nejaka injekcia ? kolko to stoji ? ako sa to vola ?
podla mna ked si utrela prasty tak je na 99,9 percent pravdepodobnost ze neotehotnie...ale stale tam je tych 0,1 percent takze jej porad ench ocika taky papierik vola sa to ze tehotnesky test.ci ako to
hm tak ja som bol o sexe vzdy dobre informovany ale o tychto "kvapockach lasky" ci ako sa to vola viem iba nejaky ten rok ze je aj z toho moznost otehotniet...
Vieš vôbec akú vzdialenosť musia tie tvoje žubrienky najskôr prejsť aby vôbec došlo k oplodneniu ?????
Zohráva tu ďalej fakt, či mala plodné dni, alebo nie...ALE v tomto prípade ani o to nejde, ved si ich utrela..a ešte k tomu mazlava tekutina, v ktorej sú spermie jedine vtedy, ak si predtým mal ejakuláciu !
Ak je žena tehotná, nie je jej zle po treťom dni od počatia, a duplom nemusí jej byť vôbec zle. Zle jej mohlo byť zo stresu, z domýšlania, alebo proste náhoda...
Cavte chcem sa opytat mom taky problem mal som pohlavny styk s kamoskou a uz som citil ze som za chvilu zrobeny a rychlo som vytiahol a vysriekal sam sa asi na gauc alebo na posvu moze z toho otehotniet ? dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
ked ti az tak nedopaluje, tak si mrkni stare diskusie.. rozoberalo sa to tu X-krat
je tam aj rubrika sex...
a podla toho ako si to opisal je sanca na otehotnenie minimalna....
ale stavaju sa aj take veci
ako vazne sa toho neboj, z toho nic nebude...
A nie,nepritrafilo @26
NEMOZE OTEHOTNIET!
a ta prirodoveda pre ZS bola dost dobrym riesenim pre tohto typka..
Zohráva tu ďalej fakt, či mala plodné dni, alebo nie...ALE v tomto prípade ani o to nejde, ved si ich utrela..a ešte k tomu mazlava tekutina, v ktorej sú spermie jedine vtedy, ak si predtým mal ejakuláciu !
Rozmýšlaj.. máš 21 !
Aspoň sa poučíš a ona tiež kedy má čo kam pchať
@54 @Ambracierna . . . suhlas.