Čo si o tom myslíte, môže prípadné zlyhávanie sexuálneho života partnerov z rôznych dôvodov (nedostatočná uvoľnenosť, hanblivosť...) ovplyvniť ich vzťah? Mala by sa tá osoba či už je to partner alebo partnerka cítiť trápne kvôli tomu, že to "kazí"?
Nech sa neozvú tí, že na sexe nezáleží. Ale záleží.
Vždy sa dajú nájsť nejaké východiská. Treba skúšať, nevzdávať sa. Alebo zvoliť iné metódy "intémneho zbližovania" ktoré tiež môžu byť veľmi príjemné...
urcite ze hej. mne dva vazne vztahy kresli na sexe. nech si kazdy hovori co chce ale bez vyrovnaneho sexualneho zivota vztah fungovat nebude. pokial sa neriesi vec, neda sa vyriesit a vadi to, tak skor ci neskor sa vztah posere.
ja este nieco. to co si opisala ty akoze hanblivost nedostatocna uvolnenost etc nie je problem v tebe len, ale aj v tvojom partnerovi. mala by si sa pri nom citit uvolnene a dobre. a neni na tom nic trapne ak sa hanbis zo zaciatku. ak to trva dlho tak potom je tam niekde problem a treba si to poriesit. ale ak ste spolu kratko a hanbis sa je to uplne normalne si myslim.
Posudzujem že tá čo si tu dala tému sa to týka teba a ti poviem že vôbec sa necíť trápne máš 17 rokov nemáš neviem aké skúsenosti možno žiadne to nevadí aspoň to svečí o tom že sa nevyspíš s každým debilom ako väčšina dievčat dnešnej doby. Pozri ak tvoj partner nevie byť trpezlivý tak si ťa nezaslúži potom to sú len hlúpe reči s jeho strany keď ťa miluje tak by ťa mal tolerovať a ti nejak pomôcť s uvolnením a hlavne nie ešte buzerovať keď k tebe bude sprostý tak uvolnenie nepocítiš nikdy ak ho ty ľúbiš a on ťa len chce využiť. Neviem a keď sa hanbíš tak neviem keď je dobrý vzťah tak by si sa nemala hanbiť keď to nie je len také(na rýchlo) ako dnes väčšina vzťahov na oko aby len bolo nie ak áno tak potom jasné a ty nie si taká ako niektoré tvoje kamarátky ktorým je jedno hlavne že sa s niekym vyspia tak to sa budeš hanbiť furt a aj nebudeš uvolnená lebo si nebudeš istá vaším vzťahom a láskou a ešte začiatok je furt ťažký asi tak.
Inak väčšina čo ste tu písali a vidím že nemáte niektorý ani 18 rokov tak neviem čo píšete o dobrom a zlom sexe či vôbec viete čo to je dobrý sex. Ja nemyslím že dobrý sex je len to že ona mu dá a on ju po.... jak zajac že to je len ak sa vôbec niečo udeje tak to ste pekne na omyle ľudkovia.
Ak je vztah vazny tak podla mna ide v nom o viac ako o dobry sex...jasne ze ked si z partnerom dobre ,,uzijete´´ tak to potesi ale ked niekto je z pertnerom len z dovodu dobreho sexu,podla mna sa to neda nenazyvat vztah...sex na jednu noc mozno alebo nezavezny flirt ale vztah ne.
Myslím si,že áno.Keď by ste nemohli mať sex,išli by ste za iným a potom by ste sa s tým,s ktorým vám sex nevyšiel,rozišli,pretože ste ho podviedli.Ehm,vysvetlené mojou večernou logikou ...Ale je to u každého inak,niekto by to vydržal pre osobu ktorú miluje....
fakty: Ak začne mladý človek sexuálne žiť skôr ako je na to pripravený (teda psychicky zrelý), nedokáže problémy spojené so sexom dostatočne riešiť, príliš sa hanbí, nevie pomenovať čo chce a čo nie, nevie sa s partnerom otvorene porozprávať a taký vzťah sa a) skončí b) pretrvá, ale partneri sú sexuálne frustrovaní, vo vzťahu vzniká napätie a konflikty. - toľko psychológia
inak: 99% problémov v sexe sa dá prekonať ak sa o tom partneri úprimne a bez strachu porozprávajú - vtedy už fakt záleží len na tom, či majú chuť niečo riešiť. A tiež... záleží od toho ako dlho spolu sú... ak spolu len začali spávať, väčšinou sa to časom zlepší a "doladí"
SAmozrejme, ze moze zly sex pokazit vztah az dokonca vedie k rozchodu. Je to overene a dokazane a poznam osobne take pariky, kde bola velka laska a potom to stroskotalo,lebo nefungovalo to po sexualnej stranke. A najviac ohrozena kategoria ludi je ta, ktora je nazoru, ze sex az po svadbe. Chudaci, ze im to nedochadza a mysliet si taku pic*vinu!
Pri bežných očakávaniach čo sa praktík týka a vzťahu, ktorý spoločne uznáva určité hodnoty - silne pochybujem!
@Harleystorm - prosím predlož vážnu štatistiku. Možno by bola zaujímavá. Ale chápem Tvoj názor.
@Pa3cek - myslím, že si to podstatné naozaj vystihol. Ale Tebe za pravdu dá a -násťročným ukáže až čas!
@Meredith ! Nedostatočná uvolnenosť a hanblivosť svedčí iba o tom, že si nasadila prirýchle tempo! Viem, že to v dnešnej dobe "frčí". Kašli na módu. Určité veci móde nepodliehajú. Vzťah (a hlavne sex, ktorý bez toho "neberem")nie je sezónne kvádro za pár litrov. Je to niečo, čomu staviaš základy na celý život. Keď príde dôvera, porozumenie, láska - človek, ktorý bude mať v Tvojom živote perspektívu - Ti s jeho pomocou odpadnú zábrany. Nech si akokoľvek hanblivá. A s milovanou osobou ako sa to môže nepáčiť... - a to už je silná motivácia tieto "cnosti" hodiť za hlavu
Držím teda palce. Ale nie na bohovský sex, ale milovanú osobu....!!!!!!!!!!!
tak podľa mňa by sa hlavne dvaja mali spolu rozprávať, aby sa ten sexuálny vzťah zlepšil.. ale keď ho miluješ, nie je čo riešiť ale tak.. ono vzťah bez sexu môže dosť dlho vydržať, keď sa dvaja milujú.. ale aj láska počase ochladne..... no ja si neviem predstaviť, že by som mala na H. sexuálny život
vzdavam ti klobuk dole...som rada ze tu zaznel aj taky nazor ako si to napisal ty....svedci to o tom ze este stale su medzi nami ludia, ktory aj rozmyslaju nielen o sebe ale aj o druhych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
na zabavku by stacila..
Nech sa neozvú tí, že na sexe nezáleží. Ale záleží.
Vždy sa dajú nájsť nejaké východiská. Treba skúšať, nevzdávať sa. Alebo zvoliť iné metódy "intémneho zbližovania" ktoré tiež môžu byť veľmi príjemné...
nejde o to, že jednorázovo sex nevyjde. ide o to, že pretrváva problém a nerieši sa. a je jedno v akej oblasti.
uz si si nasiel babu? Iron byval z teba smutny
Povedzme, že iron mi v tejto oblasti nie je vzorom
Čo síce nie je odpoveď na otázku, ale tú si momentálne ľahko domyslíš
Inak väčšina čo ste tu písali a vidím že nemáte niektorý ani 18 rokov tak neviem čo píšete o dobrom a zlom sexe či vôbec viete čo to je dobrý sex. Ja nemyslím že dobrý sex je len to že ona mu dá a on ju po.... jak zajac že to je len ak sa vôbec niečo udeje tak to ste pekne na omyle ľudkovia.
Ale ano sex može poskaziť vstah
ja som odpovedal medzi prvymi
IRON asi nie je vzorom pre nikoho..
a nevadi ti to ze si nikoho nemal doteraz?
Nie nikoho nemal ...
Teraz nemám ...
A pre niekoho by vzorom určite bol podľa mňa
inak: 99% problémov v sexe sa dá prekonať ak sa o tom partneri úprimne a bez strachu porozprávajú - vtedy už fakt záleží len na tom, či majú chuť niečo riešiť. A tiež... záleží od toho ako dlho spolu sú... ak spolu len začali spávať, väčšinou sa to časom zlepší a "doladí"
@Harleystorm - prosím predlož vážnu štatistiku. Možno by bola zaujímavá. Ale chápem Tvoj názor.
@Pa3cek - myslím, že si to podstatné naozaj vystihol. Ale Tebe za pravdu dá a -násťročným ukáže až čas!
@Meredith ! Nedostatočná uvolnenosť a hanblivosť svedčí iba o tom, že si nasadila prirýchle tempo! Viem, že to v dnešnej dobe "frčí". Kašli na módu. Určité veci móde nepodliehajú. Vzťah (a hlavne sex, ktorý bez toho "neberem")nie je sezónne kvádro za pár litrov. Je to niečo, čomu staviaš základy na celý život. Keď príde dôvera, porozumenie, láska - človek, ktorý bude mať v Tvojom živote perspektívu - Ti s jeho pomocou odpadnú zábrany. Nech si akokoľvek hanblivá. A s milovanou osobou ako sa to môže nepáčiť... - a to už je silná motivácia tieto "cnosti" hodiť za hlavu
Držím teda palce. Ale nie na bohovský sex, ale milovanú osobu....!!!!!!!!!!!
Pa3cek