ak som deň po nechranenom styku dostala menzes,mala som ho necelých 6dní (obvikle mám 7-8) potom mi menstruacia meskala 4dni ale zas ju nemám pravidelnu,test som si chcela spravit dnes ako 5 meskajuci deň ale akurat som to dostala,ink nemám žiadne nevoln
@hoperpohroma to teba fakt bavi uprimne radit takymto trubkam? lebo furt napises nieco normalne mna taka normalne poslat do pice takych hlupych ludi (akoze nie teba ale tie holky ofc
vies, ludia obcas potrebuju pomoc. internet je dobre miesto, kde si trenovat trpezlivost, lebo takychto ludi stretnes nespocet a musis sa naucit, ze posielat inych do riti nie je vzdy najlepsie riesenie.
a samozrejme, nie kazdy padne z neba uceny. proste som jej odpovedala. minulost nezmenis. je super, ze jej tu teraz 95% ludi vynada, ale to jej problem/otazku nevyriesi nijako.
@hoperpohroma ja viem, ked sa niekto spyta normalnu otazku, tak je normalne poradit a nie poslat do pice, to je jasne
-ibaze ja neviem ja nemam pocit ze niekto z birzdu ma schopnost vidiet do maternice , baba moze byt tehotna aj ked dostava kramy do deviateho mesiaca, moze byt tehotna aj ked jebe s kondomom aj cez tabletky stat sa to moze ja len nevidim problem ist kupit nejaky sprosty test do lekarne a nerobit zo seba hlupu na forach
@alexxiss tak ked mala nechraneny styk a den na to menstruaciu, tak to boli hadam neplodne dni
povedala som jej len to, co sa dalo usudit zo zadania a beznych dievcenskych lekarskych poznatkov. jasne, ze nic nie je take presne ako test/prehliadka, ale podla sedlackeho rozumu to v tomto pripade cobec nie je treba.
ine by bolo, keby povie, ze mala nechraneny styk cez plodne dni a potom slabsiu menstruaciu - tam by sa uz dalo spekulovat
@hoperpohroma no ja neviem ale tak poznam pripady ze baba mala sex den po kramoch a otehotnela, cize mozne to je, na plodne dni sa neda spoliehat podla mna akoze vobec
@alexxiss tak nejdem ta presviedcat o tom, ze neotehotnela, lebo evidentne vies, ze ano - lenze to ide podla mna skorej o zazrak prirody. ja som jej povedala to, co by jej povedal hocikto, kto ma o tom ako-take vedomosti, ako funguje jej telo, to uz neviem. nic jej nebrani, aby si isla kupit test, ked chce presnejsiu odpoved, ako je ta moja ja lekar nie som
ak nechceš byť predčastne tehotná používaj kondóm alebo tabletky...ale nie, 17 ročné sprosté deti nechcú byť rodičmi no nepoužívajú ochranu...vás biť palicou po vašej hlúpej hlave kým neprídete k rozumu...
@alexxiss - tehotná určite nie si, ja som s frajerkou mal nechránený sex vždy 5 dní pred a po menštruácii a dosť dlhú dobu takto. Ona sama vedela čo sa v nej deje a kedy je to vhodné. Takže sa nemáš čoho báť.
a @hoperpohroma mám kamarátku, ktorá otehotnela počas menštruácie a myslela si kadečo že nič z toho nebude
@gukol je ironicke, ze jej hovoris, ze sa vobec nicoho nemusi bat a potom tagnes mna, ze mas kamaratku, ktora otehotnela cez kramy aj zakladatelka moze byt tento pripad, ako som povedala, nie som jej lekarka, nevidim do nej, konstatujem len na zaklade vseobecnych znalosti
no aj tak nechapem, ze ked ludia uz maju sex bez ochrany, tak ze to musia pustit dovnutra -.- ved jasne, ze potom stresuju, aj ked plodne dni neboli. ja by som do niecoho takeho nesla.
@hoperpohroma - zabudol som podotknut ze som sa neurobil do nej bez kondómu a ak sa dotyčná nechala napustit cez neplodné dni tak je fakt mizivá šanca + keď mala už krámy tak sa nemá čoho báť
@veruuuna236 ach kriste, nie, tehotne nie si....prosiiim, vzsvetlite mi tu konecne preco sexuju decka, kt. na to bud nie su pripravene a hovno vedia o svojom tele?
inak draha, ked sexujes, vzdy rataj s moznostou otehotnenia....a podla toho by si sa mala zariadit
@alexxiss den pred kramami plodne dni nie su, zatialco den po kramoch je to teda pravdepodobnejsie (hlavne ak ma kratsi cyklus)...k ovulacii dochadza tym padom skor...cize kludne na nejaky 9-10den, mala sex napr. na 6ty den (den po kramoch)....spermie kludne vydrzia 3-5 dni a sup je tehotna......takze tu to ojedinele nie je....par dni pred kramami sa otehtniet za normalnych okolnosti neda....
@tomas77 správne si poznamenal - s rozumom...ja vravím jedno : sexovať v mladom veku bez ochrany a nechcieť otehotnieť/stať sa otcom je rovnako hlúpe ako opiť sa, sadnúť za volant a šoférovať - v oboch prípadoch je riziko veľké, a preto by si ľudia mali zvážiť či im to zato stojí...
oneee, totok, ja len tolko nato preboha ludia nemajte deti, ak to vychovate s takimy vedomostamy ako mate tuna setcija tak zbohom nasa planeta, som dost prekvapeny ze v tejto dobe ked je informacii kopa a ja tu toto ctam, preboha ludia nase babky mali viac znalosti o sexualnom zivote jak vy, som vyrastal v dobe ked sexualna vychova bola tabu, internet ziadny ale k informaciam som sa dokazal dopracovat len vy si sadnete k pc zapnete hru a medzi tym sa tuna spytate picovynu a dalsie picovyny su vam odpovedane howk
@tomas77 nie som wein, ty fucker, som wayne - máš vraj 22 rokov tak by si to mohol vedieť...a k tvojej odpovedi - ty zase drístaš svoje, a odbočil si od základu témy a môjho príspevku...takže už na mňa nereaguj
@wayne Hej počúvaj, ty fake ujo, mám 22 rokov, a ja to aj viem! Kým som pri zmysloch, nezdá sa mi, že by som odbočoval o témy, a drístal o zmrzline. Za svojou odpoveďou si stojím rozumieš mi? reagovať na tvoj potenciál mi nikto nezabráni ani šíriť príspevky. Aby som však dokázal, že z nás dvoch som múdrejší, už reagovať nebudem, a odídem.
výzve hahaha. čo je nejaký policajt? ten wein? Pane PANE! vyzývam vás, aby ste odhodili zbraň na zem! A dali ruky hore! A nekomentovali moje statusy pane! K injektívam ako wein sa ja znižovať nebudem. Ó. Pána Wayna som urazil a pohoršil. Vyzýval ma aby som prestal, ale ja napriek jeho výzve pokračujem ďalej a jeho výzvu ignorujem.
@tomas77 nepísal si že si rozumnejší a nebudeš reagovať? ale ďakujem, dokázal si vlastnými slovami že moja inteligencia prevyšuje tvoju...nie som urazený, ani pohoršený - som z teba pobavený, lebo si looser a fucker...takže panáčik ďalej si dokazuj že si sprostejší... a nabudúce ma aj označ, keď už ma v príspevku spomínaš, alebo nevieš ako sa to robí? to si naozaj až taký sprostý hlúpák? a vlastne si...
Toto je fantastické! Dámy a páni, len sa pozrite. Tým, ako pán Wayne, vrele reaguje na moje naschvál neoznačené, voľne disponujúce príspevky, len dokazuje, že ani on! Dámy a páni, ani on nechce byť v našej súkromnej diskusii ukrátený o slovo. To znamená len jedno. Hodil som rukavicu, a on ju zdvihol. Pán Wayne, čo to tu na mňa hráte prosím vás. A ako k tomu arogantne sa vyjadrujete ku mne. Máte pravdu, to všetko a oveľa viac - áno značí o vašej povahe a intelektuále.
Ktorý šliapete. Označovať niekoho za pardón, debila? hlupáka? azda loosera? Kto ste a čo si myslíte o tom, že mi môžete vulgárne poškodzovať? Poznáte ma mylne z pár tu uverejnených slov? Ste potom bez prepáčenia len vy ten povýšenecký a povrchný odpad. Prepáčte ale skutočne sa s ľuďmi ako vy - ktorý ma navyše bezdôvodne odsudzujú a urážajú - baviť nebudem. Dovidenia.
@tomas77 načo toľká strojáná etiketa? reagujem len na príspevky v ktorých ma niekto spomína, a ak máš v sebe slušnosť mal by si vedieť že je slušné človeka ktorého spomínaš označiť, a nevravieť o ňom za jeho chrbtom...nikdy som o nikom nehovoril bez toho - v prípade Birdzu aby som ho neoznačil - na rozdiel od teba...už 2x vravíš že na mňa reagovať nebudeš, snáď tieto svoje slová konečne dodržíš a nebudeš sa zhadzovať na vlastný účet...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
potom si dvakrat dostala menstruaciu
sanca ze si tehotna je tak minimalna, ze keby som to mala zaokruhlit na cele cisla, tak je to 0
takže kľudne môžeš byť
ale ked sa na to citis,urcite mas aj skolu skoncenu a stat ti da vsetko..kludne chod do toho
vies, ludia obcas potrebuju pomoc. internet je dobre miesto, kde si trenovat trpezlivost, lebo takychto ludi stretnes nespocet a musis sa naucit, ze posielat inych do riti nie je vzdy najlepsie riesenie.
a samozrejme, nie kazdy padne z neba uceny. proste som jej odpovedala. minulost nezmenis. je super, ze jej tu teraz 95% ludi vynada, ale to jej problem/otazku nevyriesi nijako.
-ibaze ja neviem ja nemam pocit ze niekto z birzdu ma schopnost vidiet do maternice , baba moze byt tehotna aj ked dostava kramy do deviateho mesiaca, moze byt tehotna aj ked jebe s kondomom aj cez tabletky stat sa to moze ja len nevidim problem ist kupit nejaky sprosty test do lekarne a nerobit zo seba hlupu na forach
ale tak je zlate ze sa snazis
povedala som jej len to, co sa dalo usudit zo zadania a beznych dievcenskych lekarskych poznatkov. jasne, ze nic nie je take presne ako test/prehliadka, ale podla sedlackeho rozumu to v tomto pripade cobec nie je treba.
ine by bolo, keby povie, ze mala nechraneny styk cez plodne dni a potom slabsiu menstruaciu - tam by sa uz dalo spekulovat
a @hoperpohroma mám kamarátku, ktorá otehotnela počas menštruácie a myslela si kadečo že nič z toho nebude
no aj tak nechapem, ze ked ludia uz maju sex bez ochrany, tak ze to musia pustit dovnutra -.- ved jasne, ze potom stresuju, aj ked plodne dni neboli. ja by som do niecoho takeho nesla.
proste taki ludia si o to az koleduju..
inak draha, ked sexujes, vzdy rataj s moznostou otehotnenia....a podla toho by si sa mala zariadit
Prvá, sexovať s ochranou a tabletkami.
Druhá, nesexovať bez tabletiek a ochrany.
A tretia, Sexovať bez ochrany a tabletiek s rozumom!
Ktorý šliapete. Označovať niekoho za pardón, debila? hlupáka? azda loosera? Kto ste a čo si myslíte o tom, že mi môžete vulgárne poškodzovať? Poznáte ma mylne z pár tu uverejnených slov? Ste potom bez prepáčenia len vy ten povýšenecký a povrchný odpad. Prepáčte ale skutočne sa s ľuďmi ako vy - ktorý ma navyše bezdôvodne odsudzujú a urážajú - baviť nebudem. Dovidenia.
Dúfam, že skapete. .