Ahojte vodici. Napadla ma jedna vec o ktorej vobec nic neviem. Otazka je ci mozem chodit po cestach - ako bezny vodic s majakom na aute ktory bude VYPNUTY. Cize to nazvyme dekorativnou funkciou . Ako priklad pouzijem sanitku - kupim si ju z bazara a nem
Prevádzkovateľ vozidla je povinný zabezpečiť, aby sa farebné vyhotovenie a označenie vozidla nedalo zameniť s farebným vyhotovením a označením vozidiel Policajného zboru, Vojenskej polície, Zboru väzenskej a justičnej stráže, , obecnej polície, Hasičského a záchranného zboru alebo ostatných hasičských jednotiek.
@zdasati bola to normalna otazka ktora ma napadla. Ak si mienis kompenzivat svoje emocie proatrednictvom nadavok nrch sa paci navstiv kamaratov ale ja nim niesom.
A dakujem ostatnym za nrnalne vysvetlenie od vodicaky mam este daleko len som sa chcel informovat. Diky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
googlil som 30 sekúnd.
A čo sa týka toho príkladu so sanitkou, tak to si fest mimo pretože @3
A dakujem ostatnym za nrnalne vysvetlenie od vodicaky mam este daleko len som sa chcel informovat. Diky.