mám len 13 a ideme na dovolenku k moru a v tom období ako tam ideme mám dostať menštruáciu...môžem už používať tampóny? ja sa tam chcem kúpať ale tampón nechcem ...nesmejte sa ale je mi to také blbé, že ho budem mať ja neviem ...prosím nesmejte sa...pov
jasne ,že možeš ja mám ten istý problém to teraz som dostala skôr takže tam budem mat len deň kľudne si daj ja sice som ešte nemala ale akoze to mozes pouzivat uplne od začiatku
jasne ze mozes pouzivat tampony.. no ak sa chces kupat a mat kramy tak nic ine ako tampon ti nepomoze prepac su aj tabletky na oddialenie kramov ale to by si musela gynekologicke... ja som zacala tiez v takom nejakom veku pouzivat tapomny alebo o rok viac? 14 som mala? nepamatam prepac a nesmejeme je to normlana vec. zvyknes si.
tampony mozes (aspon podla reklamy) pouzivat uz od prvej menstruacie, ale nemyslim si, ze je to najvhodnejsie. ja som zacala len nedavno, a je to tak, ze mas kramy a zaroven ich aj nemas
ak uz pride k tomu, ze ich budes mat, tak zacni s Mini, a ak sa rozhodnete ist s maminou ku lekarke, ona ti predpise tablektky, kt budes brat kazdy den, aby ti oddialili menzes. ale kedze si taka mlada, tak to je asi nevhodne...
tampón v kľude používaj, nie je to nasmiech. ja tampóny používam stále. a tiež som sa dostala do tvojej situacie, keď som ich musela "na silu" začať používať. len si zapamätaj - ak výdeš z vody a už sa tam tak skoro nevrátiš radšej si tampón vymeň za druhý ak máš nejaké otázky tak mi napíš správu, mám s tým skúsenosti, ja ti poradím
jaaaj moja jasne ze mozes...je to ovela lepsiie ako vlozky...take pohodlie...ani necitis ze mas kramy...ja pouzivam tampony uz rok a nemenila by som....je to uzastny pocit ked nemas nic prilepene na zadku
no jasne ze mozes. teraz su tie OB mini ale ked to nevies zavadzat tak najlepsie budu tampaxy s aplikatorom / aj ked ja osobne vobec neviem pouzivat tie s aplikatormi / pouzivam ich od 13 a nikto mi nenatlcie do hlavy ze ich nie je dobre mat. Ak dodrziavas hygienu, tak nie je problem
jj jasne mozes pouzit sak co hh len si kup co najmensie...a kedze si ete asi ani nemala sex ani nic...tak nesi ani roztiahnuta..tak si davaj pozor lebo ked budes ich vyberat bude ta to trochu boliet ale pocase si tvoje telo zvykne a uz to nebude ani boliet prajem vela stastia
tampony mini pouzivat mozes,ala z mojej vlastnej skusenosti ti poviem,ze mne sa tampon nepodarilo zaviest,kym som bola este panna...odvtedy pouzivam len tampony a som s nimi spokojna...
ale su aj tabletky na oddialnie menstruacie,ktore ti predpise detsky gynekolog...
len tak btw ona sa to pytala v julia dovodom bola dovolenka kedy mala dostat kramy!asi ju to uz teraz v polke septembra velmi nezaujima kedze predpokladam ze neodlozili dovolenku kym tu nazbiera dost prispevkov aby sa rozhodla ci si da ci neda tampon...a k teme-podla mna najlepsie pre zaciatocnicky su O.B.mini pro comfort
áHóíté baby mam 12rokou a teras chodime tizden na plaveckyky...ja samozrejme nemozem pretoze som dostaLa M. Strasne chcem ist do vodi.. Mohla bi som ist s tamponom aj do chlorovanej vodi? a na ake miesto si ten tampon mam dat? pRosim vas poradte mi prosiim!!..vopred dakujem
Ahojte baby ja som to uš mala je to v pohode, a vyem vam odpovedat
na každu otazku ak sa chcete niečo spitat napište my na nic na pokeci katka1020@azet.sk aj rpčku poradím aj ked tam nebudem možete my napisat ja vam potom odpišem
Ahoj .. ja si dávam tampóny od uplneho začiatku a som nadmieru spokojna .. najlepšie su O.b alebo KOtex . aspon ja ich používam ked si budeš vkladať tak to bude trošku bolieť pokial ešte niesi roztiahnuta ale potom to už bude ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ak uz pride k tomu, ze ich budes mat, tak zacni s Mini, a ak sa rozhodnete ist s maminou ku lekarke, ona ti predpise tablektky, kt budes brat kazdy den, aby ti oddialili menzes. ale kedze si taka mlada, tak to je asi nevhodne...
ale su aj tabletky na oddialnie menstruacie,ktore ti predpise detsky gynekolog...
prajem ti prijemnu dovolenku...
stoja necelých 30Sk je ich tam 10ks...
na každu otazku ak sa chcete niečo spitat napište my na nic na pokeci katka1020@azet.sk aj rpčku poradím aj ked tam nebudem možete my napisat ja vam potom odpišem