objednala som si z netu saty, dnes mi prisli, su pjekne,ale zhodnotite, ci si ich mam nechat???ci sa mi hodia, nie su mi velke.. ci ma nerozsiruju a tak..poradte, bo ich este mozem vratit..
no tebe by so, medal ani jedni z nich. proste ti nepristanu vobec ak tak tak cislo 2. ale aj to tak malicko. by som este na tvojom mieste nieco pohladal insie ak sa da.
ved mas na viac..mas peknu postavu..dala by som bez ramienok urcite mozno aj kratsie,ved si mlada, ale zas neviem ze kam ides aa bez vseliaakych čačaných spon urcite , v jednoduchosti je krasa, a farba ? nieco zivsie
no podla mmna by to tiez bolo lepsie bez ramienok..ale ked ti potom padaju tak nic aa...podla mna strih tychto siat sa ti nehodi..na prsiach tit o vobec nesedi...a v inych veciach vyzeras urcite lepsie ..ale ak sa ti pacia tak f poho...a nahodof ta farba je super letna..a eeste k nej dake dooplnky ppc =DD ..cmaq
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a otázka: Bez ramienok by to nešlo?
ina fara sa zvolit neda, kedze som si zvolila tuto..
ramienka musim mat, bo inak su mi saty volne v prsiach..
dikes ale za nazory
Kebyže sú inak strihané, inej farby, iné všetko tak by to šlo. Ale ak sa ti páčia....