Ahojte. Potrebujem trošku poradiť. Mám babu a dáko nemôžem prehrýzť to že keď sme spolu je všetko skvelé ale keď nie sme spolu tak ako by kašlala na mňa. Pár dní sa neozve kým sa jej neozvem ja tak komunikácia je na bode mrazu. Myslíte že to beriem moc vá
Možno že je toho názoru, že prvý sa má "dobiedzať" chalan... Viem, že teraz sú aj baby, ktoré by sa potrhali iba preto, aby si ich chalan všimol, no ona taká asi nie je.
lol toto sa presne aj mne casto stava. ked su so mnou tak akoby boli v 7. nebi, ale len co im zidem z oci, zvyknem zist i z mysle. par rokov dozadu som to riesil a otravoval ich, ale uz nie. mam sebauctu a nebudem hlupym ludom vnucovat dobre veci
@amileen myslim, ze ked raz s niekym chce byt, tak je normalne, aby zaujem isiel ako z jednej strany, tak aj z druhej..co je to za chory nazor, ze dievca nema nic robit a snahu ma prejavovat len jeden clovek? omg
ad @stanley12 nie, nie je ok ked sa ma snazit len jeden..ak u nej nevidis ziadnu iniciativu, tak si nemyslim ze je to prave koser
No skús sa jej neozvať, či nájde nejakú iniciatívu,aby sa ti ozvala ona. Myslím si, že tak ako záleží tebe na nej,tak by malo jej na tebe, ak to tak nie je, neviem či to má zmysel riešiť...
teraz porozmýšľaj o tom, či sa jej až príliš nevnucuješ. ja mám s chlapom toto isté. občas sú dni keď som rada sama doma, chcela by som ísť na pivo s kamarátmi, atď. on mi volá každý deň, už ráno, s tým, že má nejaký program. poďme na kopec. poďme tam. hentam. každý jeden deň. keby sa dalo tak je so mnou 24 hodín denne, čo je až moc. mne nedáva nejak šancu, priestor a ani chuť volať ho von a podobne.
ďalšia vec - nevem ako ostatné, ale ja osobne nemám rada, keď sa na mňa chalan až príliš zakvačí. nejde o to, že by som mala záujem o iného, ale istá dávka voľnosti by tam mala byť (zase raz nemyslím, že sa budem po niekom liepať!), veď na vážne seriózne vzťahy je ešte času dosť a teraz si treba užiť ten študentský život.
neviem v čom by to mohlo byť... a áno, možno to berieš o niečo vážnejšie ako ona, treba sa jej narovinu opýtať !
@trdelniiiq ja nehovorím, že dievča nemá prejavovať vôbec žiadny záujem, ježiši, ja hovorím, že mu nemusí hneď skočiť okolo krku. Nemusí byť chyba iba v dievčati, sám napísal, že ak jej zavolá, tak komunikácia je na bode mrazu. Čo ak sa s ňou nevie rozprávať on? Neviem si predstaviť, že by mi zavolal chalan a čakal, nech spustím do telefónu ja, nikdy v živote by som sa s ním potom už nebavila. Vysvetlila som to jasne?
@amileen kedze pisal, ze pokial su spolu, vsetko je normalne a dobre, tak pochybujem ze pri telefonate zo seba nevyda ani hlasku, etc..ak je pri nom a je normalna komunikacia, normalne vychadzanie (tak ako vravi), potom nevidim dovod, aby sa ona spravala tak, ze si ho par dni "nevsimne" a musi sa ozyvat on..
@trdelniiiq možno... A čo keď mu chce dať trochu voľnosti a nechce naňho tlačiť? Nemusí ho hneď podvádzať, preboha... A ako som písala, tak pokojne môže byť aj toho názoru, že chalan sa má ozvať prvý. Myslím telefonicky. Nevidím v tom žiaden zlý skutok, alebo tak.
@trdelniiiq ja viem presne, čo si myslíš! Narážaš na to, že v tom bude určite niečo, len nechápem, prečo musí byť na vine stále dievča! Nevieme prečo nevychádza iniciatíva z jej strany, tak na čo to riešime?
1. skúšal si sa jej neozvať napríklad týždeň alebo dva? to že sa ti nestihne ozvať kým sa neozveš ty vôbec nemusí byť o (ne)záujme, ale skrátka rôzni ľudia majú rôznu mieru naviazanosti a chýbavosti... sú takí ktorí s niekým idú von raz za mesiac a stačí im to, sú takí ktorí keď s ním nie sú v kontakte dva dni tak už im ten druhý chýba, možno má len tento interval dlhší ako ty, takže sa jej vždy ozveš skôr než jej začneš chýbať tak že by sa ti ozvala.
2. nie je náhodou tak trochu submisívna (/pasívna) povaha? v takom prípade sa ti možno neozve ani vtedy keď jej chýbaš lebo ju proste taká možnosť nenapadne lebo nemá v povahe rozmýšľať v zmysle "aj ja môžem iniciovať veci", a zas to nemusí znamenať nič vo vzťahu k tebe či to že by ťa mala na háku. možno kým sa jej ozveš tak tíško schúlená smúti v rohu izby, čo je síce dosť iracionálne ale je to reálna možnosť, ja som tak trochu povahovo taký, ale snažím sa to odučiť.
3. možno by sa ti aj ozvať chcela, ale chce ti dať priestor, aby si nemal pocit že ťa uháňa, tak je proste názoru "keď bude chcieť, tak sa mi ozve, ak sa mu ozvem predtým tak ho to možno bude otravovať", tiež mierne iracionálne od určitej miery ale aj tým napríklad trpím/trpel som, takže viem že je to možné.
4. vynikajúca rada a prvá vec ktorú si mal urobiť je spýtať sa jej, ona vie najlepšie, toto platí prakticky pre všetky veci ktoré sa tu ľudia na fóre pýtajú ohľadom vzťahov, hovorí sa tomu komunikácia a kedysi sa tradovalo že je na tom vzťah spolu s porozumením založený
všetky ostatné možné negatívne a konšpiračné dôvody určite ochotne doplnia ostatní, ja som chcel pridať len pár týchto čo obvykle nikoho nenapadnú. každopádne jej to nevyčítaj predtým než sa spýtaš a dozvieš sa ako to vidí ona, až potom máš prípadne právo, ak to bude nejaký vyčítaniahodný dôvod.
proste sa jej spýtaj prečo sa nikdy neozve. Nech ti to vysvetlí, podla mna je to určite lepšie ako vyvodzovať si vlastné závery a potom sa trápiť niečím čo ani nieje pravda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ad @stanley12 nie, nie je ok ked sa ma snazit len jeden..ak u nej nevidis ziadnu iniciativu, tak si nemyslim ze je to prave koser
ďalšia vec - nevem ako ostatné, ale ja osobne nemám rada, keď sa na mňa chalan až príliš zakvačí. nejde o to, že by som mala záujem o iného, ale istá dávka voľnosti by tam mala byť (zase raz nemyslím, že sa budem po niekom liepať!), veď na vážne seriózne vzťahy je ešte času dosť a teraz si treba užiť ten študentský život.
neviem v čom by to mohlo byť... a áno, možno to berieš o niečo vážnejšie ako ona, treba sa jej narovinu opýtať !
1. skúšal si sa jej neozvať napríklad týždeň alebo dva? to že sa ti nestihne ozvať kým sa neozveš ty vôbec nemusí byť o (ne)záujme, ale skrátka rôzni ľudia majú rôznu mieru naviazanosti a chýbavosti... sú takí ktorí s niekým idú von raz za mesiac a stačí im to, sú takí ktorí keď s ním nie sú v kontakte dva dni tak už im ten druhý chýba, možno má len tento interval dlhší ako ty, takže sa jej vždy ozveš skôr než jej začneš chýbať tak že by sa ti ozvala.
2. nie je náhodou tak trochu submisívna (/pasívna) povaha? v takom prípade sa ti možno neozve ani vtedy keď jej chýbaš lebo ju proste taká možnosť nenapadne lebo nemá v povahe rozmýšľať v zmysle "aj ja môžem iniciovať veci", a zas to nemusí znamenať nič vo vzťahu k tebe či to že by ťa mala na háku. možno kým sa jej ozveš tak tíško schúlená smúti v rohu izby, čo je síce dosť iracionálne ale je to reálna možnosť, ja som tak trochu povahovo taký, ale snažím sa to odučiť.
3. možno by sa ti aj ozvať chcela, ale chce ti dať priestor, aby si nemal pocit že ťa uháňa, tak je proste názoru "keď bude chcieť, tak sa mi ozve, ak sa mu ozvem predtým tak ho to možno bude otravovať", tiež mierne iracionálne od určitej miery ale aj tým napríklad trpím/trpel som, takže viem že je to možné.
4. vynikajúca rada a prvá vec ktorú si mal urobiť je spýtať sa jej, ona vie najlepšie, toto platí prakticky pre všetky veci ktoré sa tu ľudia na fóre pýtajú ohľadom vzťahov, hovorí sa tomu komunikácia a kedysi sa tradovalo že je na tom vzťah spolu s porozumením založený
všetky ostatné možné negatívne a konšpiračné dôvody určite ochotne doplnia ostatní, ja som chcel pridať len pár týchto čo obvykle nikoho nenapadnú. každopádne jej to nevyčítaj predtým než sa spýtaš a dozvieš sa ako to vidí ona, až potom máš prípadne právo, ak to bude nejaký vyčítaniahodný dôvod.
Ale inak súhlasím s ľuďmi vyššie